Ungood Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Herkese Tekrar Merhaba Ben burda arama motorunu içinde tonla bulunan ve hepicğininde daha doğrusu tamamına yakının vakti geçmiş yada yarım yamalak olduğu bir konudan bahsetmek istiyom. Ya ben scripting yada verdata editing konusunda çok app'yim ya benim verdata br sürü değişik item ve yaratık var ama ben bunları oyuna sokamıyom yada yaratıklara binemiyom o kouda yardımlarınız ihtiyacım.. Diğer topiclerde arklar bazı siteler vermiş ama onların çoğu zaman aşımına uğramış. Lütfen yardımlarınızı bekliyom şimdiden teşekkürler.... Her Soru 10 puan 3 soru yapana 1 metre don lastiği hediye Tebrikler yimpaştan soba borusu kapağı kazandınız:::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Biraz tutoriallara baksan ve arama yapsan cevabına ulaşacaksın.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ya lütfen yazıyı tam okumadan cevaplamayın. Diğer topicler okudum ve tam cevap alamadığımı sitelerin zaman aşımına uğramış olduğunu yazdım yukarıda.. öf trabzon öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Nasıl alamıyorsun ya onlarda binlerce tutorial yazılıyor.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ya baba ordakileri okudunmuda konuşuyon.. Ordakilerin hepsini okudum sitelerin hepsi sakat ve çoğu bilgiden de bişi anlaşılmıyor. Ben bu topici kaos ortamı yaratalım diye açmadım. Lütfen sölemek istemiyorsan söleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Sakat falan deil.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 http://uo.anet.net.tr/ultimadevelopers/yazi_oku.asp?yazi_id=98 al burada oku.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Buraya Bir Bak[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 11 Mayıs 2004 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Faust'un tutoriallarına bak. Ben ondan öğrendim :)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar