Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rte esmis gurlemis??

Mille

Öne çıkan mesajlar

ben israilli üst düzey yönetici olsam, çıkar medyaya sırf bu adamın azına s.ma amaçlı bir konuşma yaparım, öyşe konuşurum ki ağzı yüzü yamulur, ondan sonra bırak onu, türkiyenin bile uluslararası ortamda ne bir saygınlığı ne başka bir olayı kalır rezil rüsva olur yani. ne cüretle böyle konuşmalar yapıyor sırf halktan şakşak toplamak için anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
Biz Osmanlı'nın torunları değiliz. Türkiye Cumhuriyetinin çocuklarıyız. Bunu ne zaman fark edecek bunlar, büyük merak içindeyim.

Yani en azından ben değilim.

Laikler tarafından kazandığınız 1 bonus puanınız hanenize yazılmıştır
tebrikler
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf sevmediğiniz için doğru söylemlerin karşısına geçmekte çok aciz bir durum. Hangi taraf ? israil mi yoksa ölen çocuklar ve siviller mi ? pkk ya karşı mücadelemiz ile bugün yapılan bu katliamı karşılaştırmaktan da vazgeçin. Uzaktan yakından alakası yok...

Ayrıyetten kim ne olduğuna kendi karar verebilir ama ben şahsen , Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuğuyum ve osmanlınında torunuyum. Bundan da gurur duyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kotu konusmamis ki? Osmanlinin torunu oldugumuzu kabul edelim etmeyelim onemli degil, sonucta Yahudi insani her zaman icin bir Turk devletinde (adi ne olursa olsun) siginabilmistir, ona deginmis RTE.

Kotu bir konusma degil, daha onceki bombastik sacmaliklar ve gereksiz gaflardan sonra bunda sakinca yok.

komik olan sey bu savas konusunda cikmaza girip hemen bir gundem degisimi ergenekon drama bomb patlatmasi, ama o ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...