Mille Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Haberin Linki simdi gectim herseyide "her zaman mazlumun yanindaydik" ne demek?Sen degil miydin cifciyi kovan ona buna bagiran?Bide "secim hesabi yapiyor israil" demis.Kendisi yapiyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 keske egitim bolumunde esmeseymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 o çiftçi haketti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 pardon ya en son konusu disi acik diye biliyordum browserda Guncel hayati ogreniyoruz hem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 sizin gibi politikacilari BM de gormek isteriz tayyip bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 viktor baykalın feykiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 israil bizi mahçup etmiceğini açıklamıştı. ne anlamda acep. heralde tayyip efendiyi mahçup etmişler oda kızmış :( gene seçim bıdı bıdıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 necmi said: . 6 defa güncellendi. Son güncelleme 07/01/2009 12:34 tarihinde necmi tarafından yapılmıştır. çok merak ettim, ne yazdın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Biz Osmanlı'nın torunları değiliz. Türkiye Cumhuriyetinin çocuklarıyız. Bunu ne zaman fark edecek bunlar, büyük merak içindeyim. Yani en azından ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Aşıklar Osmanlıya, 3. kuşakta kalmayan osmanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ben israilli üst düzey yönetici olsam, çıkar medyaya sırf bu adamın azına s.ma amaçlı bir konuşma yaparım, öyşe konuşurum ki ağzı yüzü yamulur, ondan sonra bırak onu, türkiyenin bile uluslararası ortamda ne bir saygınlığı ne başka bir olayı kalır rezil rüsva olur yani. ne cüretle böyle konuşmalar yapıyor sırf halktan şakşak toplamak için anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hangi dili konuşuyorsunuz şuan sizi osmanlı türkçesi olarak anlayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 utopia said: Biz Osmanlı'nın torunları değiliz. Türkiye Cumhuriyetinin çocuklarıyız. Bunu ne zaman fark edecek bunlar, büyük merak içindeyim. Yani en azından ben değilim. Laikler tarafından kazandığınız 1 bonus puanınız hanenize yazılmıştır tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 necmi bişeyler söylemeye gayretlisin ama, çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Kendi de cözemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 edit: . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 necmi 3 kırmızı ışık hatası yada blue screen veriyor. var bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 akp nin oy tabanının buyuk cogunlugu eski refah/fazilet tayfası,o tayfayı kaybetmemek icin secim yatırımı recebimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 inşallah, israilde biz pkk la uraşırken, pkk ya asker gönderir, pkk nın arkasındayız derde görürüm hay..yibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Sırf sevmediğiniz için doğru söylemlerin karşısına geçmekte çok aciz bir durum. Hangi taraf ? israil mi yoksa ölen çocuklar ve siviller mi ? pkk ya karşı mücadelemiz ile bugün yapılan bu katliamı karşılaştırmaktan da vazgeçin. Uzaktan yakından alakası yok... Ayrıyetten kim ne olduğuna kendi karar verebilir ama ben şahsen , Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuğuyum ve osmanlınında torunuyum. Bundan da gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 RTE'nin açıklama yapması başbakan düzeyinde bir açıklamadır, öyle senin benim burda yazı yazmamıza benzemez Horizon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 kotu konusmamis ki? Osmanlinin torunu oldugumuzu kabul edelim etmeyelim onemli degil, sonucta Yahudi insani her zaman icin bir Turk devletinde (adi ne olursa olsun) siginabilmistir, ona deginmis RTE. Kotu bir konusma degil, daha onceki bombastik sacmaliklar ve gereksiz gaflardan sonra bunda sakinca yok. komik olan sey bu savas konusunda cikmaza girip hemen bir gundem degisimi ergenekon drama bomb patlatmasi, ama o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Şahsen Osmanlı torunu, Cumhuriyetin çocuğuyum. Tarihimiz Osmanlı tarihi değil mi? Atatürk'te bir Osmanlı paşası değil miydi? bıla bıla bıla bu böyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 israil basınında türkiye tarafını seçti gibi yazılar patlamış .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar