Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 yeminli/yeminsiz çeviri yaparım matama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ya ben zamaninda vodan a da demistim gel yapalim o istemedi :) bizim isyerinde bu sekilde yogun olmayan bir iki dilen elamanimiz elanmalarimiz oluyor, onlari kullanabilirim acikcasi. Yani nebiliyim boyle gunluk autoblogtan 5 haber worldcar dan 5 haber, gunluk spy photolari falan koysam turkiyenin en iyi araba haber sitesi olur bence. Cunku buyuk bir bosluk var ihtiyac var. quibble abi hayrinaysa gel :P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Selam, O tarz iş yapan (yapmaya çalışan) yerler var ama ne bileyim pek tutmuyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 paramecium said: Selam, O tarz iş yapan (yapmaya çalışan) yerler var ama ne bileyim pek tutmuyorlar. Saygılar. offff çok fena vodana laf etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ya ben su paticige girerken hep patinaj.com yaziyorum yanlislikla, bence paticik bunyesinden kopup bi patinaj.com acalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bende iş sebebiyle pek ilgilenemez oldum. Akşamları foruma girip sorulara cevap veriyorum sitede. Varsa çeviri ve operatörlük yapabilecek adam yapabiliriz bişeyler. Daha önce matama teklif etti hakikaten en son alakasız bi konuda konuşulmuştu da ne oldu sonra hatırlamıyorum açık kalmıştı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Selam, Vodan, Namessar aramızı bozmaya çalışıyor. Malûm 1 serisini yakalım dedik ya, bizi böyle bölmeye çabalıyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hahaha iftira vodan bak bakayım para en son otokritik e ne zaman login etmiş? *nihohahahaha, koşarak kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Selam, Vodan dinleme sen onu canım benim. *yer taş alır* Kaçma gel! *taşı fırlatır* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Valla Namessar aktif olarak Otokritik Forumlarında insanlara yardımcı oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 meydani bos buldum, kimsecikler yok, atis serbest. bir salliyorum bir salliyorum. duzeltecek bir makina muhendisimiz de yok kardesim yazdiklarimizi. oyle atiyorm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 suv topiği leoneo5 X6 M 4000cc+ gaz maaş benzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 vergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Selam, Namessar said: meydani bos buldum, kimsecikler yok, atis serbest. bir salliyorum bir salliyorum. duzeltecek bir makina muhendisimiz de yok kardesim yazdiklarimizi. oyle atiyorm yani. Buraya zor yetişiyorum (sanki günde 10 yeni topic açılıyor) :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar