prozzak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 En iyi yakılacak bmw hiç tereddütsüz x3 tür. Bi defa bmw bile üretmio arabayı.. 1 serisini de namessar kızacak ama çaktırmadan yakılabilir.. mercedes r serisi güzel yakılır. O dandik görünüşlü arabaya 135bin avrrrrooo veren insanların gözü önünde hatta... Audi q5 hazır yeni çıktı çıtır çıtır gider.. vw den tiguan yakılır valla.. sen jip yap içini golften al.. ( vodan bu senin için) eos ta aynı şekilde istege göre cabrio hali istege göre coupe hali ile golf içi sebebi ile yakılır.. golf5 i komple yakarım.. tozunu da gömerim.. hiç kanıt kalmasın diye Astra gtc nin 240 beygirlik modelini yakarım ( vodanla astra gtc nin 240 beygirlik versiyonunu test etmek istiyoruz dedigimizde arabayı denemeden almak zorunda oldugumuzu belirten satış sorumlusu!!) Hatta astra nın tüm opc lerini yakarım Aklıma geldikçe yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Dünyadaki bütün audi leri yaksan bi tane BMW 1 serisinin yanarken çıkardığı ısı kadar kalori çıkmaz... bu da sana paramecium :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bu taş baş yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 prozzak amma hikayemiz varmış :P O değilde dün bi GTC beğenmiştim, daha niyetlenemeden satılmış bugün :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 valla öle :) Ne kadar ediyo gtc ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 gtc değil de opc olmasın o ya, maviydi hatta geçen autoshow'da opel standında sormuştunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Selam, MrMarvelous said: Dünyadaki bütün audi leri yaksan bi tane BMW 1 serisinin yanarken çıkardığı ısı kadar kalori çıkmaz... bu da sana paramecium :D BMW'lerin odun olmasından mı?!? ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 prozzak said: 1 serisini de namessar kızacak ama çaktırmadan yakılabilir.. *1.18 ini poşetler içine sarıp sarmalar, farların üzerine kas göz yaparak audi ye benzetmeye çalışır, garajin diplerine saklar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Selam, 1-serisini ufo ile ısıtsak da olur, gözüm alıştı artık ona :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hahahaha biraz metafor yapayım edebiyat yapayım dedim ters tepti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ortalama bi fiyat bilmiyorum takip etmiyorum aslında da 29 bin'e bitane 2007 Cosmo'ya rastladım Xenon'u falanda vardı ama satılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 29 ii fiyat :) astra ne zaman kasa deiştirio bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 1 bilemedin 2 seneye değişiyor kasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Selam, Tek aksiyonun X6 mıdır senin kardeşim? Git biraz haber falan taşı şu foruma. Artık karar verdim. Verimli olmayan üyeleri patinajdan uzaklaştıracağım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hahahah Daha basligini gordugumde "marvelous in ban i acilmis heralde " diye girdim konuya, hakikaten x6 ve kankalarinin videolari disinda bisey goremedik henuz =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Selam, Anket özelliği de var, yaparım oylamayı "MrMarv'ı koyalım mı kapı önüne?" :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Hahahaha Kıyamaz patinaj bölümü bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Selam, LOL :D Ne çabuk unuttun değişken geometrili turbo zamanlarımızı (patinajda zaman bilimi normalden çok farklıdır) :P Geri getirene kadar göbeğimiz çatladı, biraz zevkini çıkaralım, sonra bakarız çaresine ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 2010 model olarak kasası yenileniyor. Benim tahminime göre bu yılın sonlarına doğru gelmesi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 paramecium said: Selam, LOL :D Ne çabuk unuttun değişken geometrili turbo zamanlarımızı (patinajda zaman bilimi normalden çok farklıdır) :P Geri getirene kadar göbeğimiz çatladı, biraz zevkini çıkaralım, sonra bakarız çaresine ;) Saygılar. O tartışmadan sonra uslandım yanlız onu unutuyorsunuz bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ya ben boyle profesyonel bir site acmak istiyorum, boyle gayet gunluk autoblogtur worldcarfans tir falan hepsinden bilgileri alip turkceye cevrilen gunluk bir site. Acaba legal durum nasil olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Selam, Yazıp sorsana adamlara :) Sonuçta alıntı yapılamaz ibaresi olmadıktan sonra, kamu malı statüsü alır sanırım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 matama said: ya ben boyle profesyonel bir site acmak istiyorum, boyle gayet gunluk autoblogtur worldcarfans tir falan hepsinden bilgileri alip turkceye cevrilen gunluk bir site. Acaba legal durum nasil olur? eheh kısa bi süre yaptım ben, gördüğüm kadarıyla gazeteler vs. dahi bu sitelerden haber yapıyor. hatta ntvmsnbcnin otomotiv bölümünden 1 gün önce falan haber yapıyodum, aynı haber benden 1 gün sora orda çıkıyodu :D normal gazetelerde ise zaten direkt 1 hafta sorasının haberi oluyolar vs. amatör cevap budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 matama said: ya ben boyle profesyonel bir site acmak istiyorum, boyle gayet gunluk autoblogtur worldcarfans tir falan hepsinden bilgileri alip turkceye cevrilen gunluk bir site. Acaba legal durum nasil olur? hiiii vodana rakip mi oluyosun?!? cık cık cık... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Selam, Senin üye sıfatını kaldırıp fitneci yazılmasını istiycem :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar