Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMW X6 M Yolda! + Hahahahaaa bakın kim burdaa :D

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

En iyi yakılacak bmw hiç tereddütsüz x3 tür. Bi defa bmw bile üretmio arabayı..

1 serisini de namessar kızacak ama çaktırmadan yakılabilir..

mercedes r serisi güzel yakılır. O dandik görünüşlü arabaya 135bin avrrrrooo veren insanların gözü önünde hatta...

Audi q5 hazır yeni çıktı çıtır çıtır gider..

vw den tiguan yakılır valla.. sen jip yap içini golften al.. ( vodan bu senin için)

eos ta aynı şekilde istege göre cabrio hali istege göre coupe hali ile golf içi sebebi ile yakılır..

golf5 i komple yakarım.. tozunu da gömerim.. hiç kanıt kalmasın diye

Astra gtc nin 240 beygirlik modelini yakarım ( vodanla astra gtc nin 240 beygirlik versiyonunu test etmek istiyoruz dedigimizde arabayı denemeden almak zorunda oldugumuzu belirten satış sorumlusu!!)

Hatta astra nın tüm opc lerini yakarım

Aklıma geldikçe yazıcam
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

LOL :D

Ne çabuk unuttun değişken geometrili turbo zamanlarımızı (patinajda zaman bilimi normalden çok farklıdır) :P

Geri getirene kadar göbeğimiz çatladı, biraz zevkini çıkaralım, sonra bakarız çaresine ;)

Saygılar.

O tartışmadan sonra uslandım yanlız onu unutuyorsunuz bak :D
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
ya ben boyle profesyonel bir site acmak istiyorum, boyle gayet gunluk autoblogtur worldcarfans tir falan hepsinden bilgileri alip turkceye cevrilen gunluk bir site. Acaba legal durum nasil olur?

eheh kısa bi süre yaptım ben, gördüğüm kadarıyla gazeteler vs. dahi bu sitelerden haber yapıyor. hatta ntvmsnbcnin otomotiv bölümünden 1 gün önce falan haber yapıyodum, aynı haber benden 1 gün sora orda çıkıyodu :D normal gazetelerde ise zaten direkt 1 hafta sorasının haberi oluyolar vs.

amatör cevap budur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...