MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Been tabikiii Uzuun bir aradan sonra geri döndüm efeniim. Bi banlandık bir iki ay uzak kaldık hemen bütün otomotiv sektörünü batırmışsınız yaa, yok GM yardım istiyo yok Toyota üretimi durdurdu falan :D Neyse gelmemin şerefine size güzel bi video vereyim: para://www.youtube.com/watch?v=GwnmYOKZVLs izlemek için ise http://www.vtunnel.com/ 2009 yılında (muhtemelen bu yaz ya da sonbahar) X6 ve X5 in M versiyonları tanıtılacakmış. 4.4 çift turbolu xdrive50i motorunun daha yüksek güç üreten bir versiyonu ve arkadan itişe ağırlık verilmiş bir xdrive sistemi olacak araçlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 video çıkmıyor maalesef.. foto koysan? not: leonoe koş gel seni mrmarve ile tanıştıralım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 mrmarv a cok kiziyor olsamda en azindan konusunda bilgili bir arkadasimizda :) leone ayri bir diyar yani marv a haksizlik yapmiyalim konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 susun hepimizi satın alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Selam, Aracın oranlarına ben hâlâ alışamadım... garipsiyorum tipini. Sen onca tantana çıkar patinaj bölümünde ama git konu dışından falan ban al. Olacak şey mi bu! Sana ban gerekiyorsa şifanı burada araman gerekirdi. Ayıpladım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hastasıyım x6 nın. su anda proxy sebeplerinden goruntuleyemiyorum, eve gidince aksama bir bakayım nasıl olmus m paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Bu arada güncel haberleri takip ettiğin için ne kadar asosyal ne kadar banel birisi olduğunu başta leoneo olmak üzere herkese gösterdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 otokritik e girdim dün.. Vodan sosyal gördüm seni.. Bir daha olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Size x6 nın nereden tasarlandıgını gösterecegim: DAKAR ralisini izlemiş bmw dekiler fazlaca hemde X6 nın esin kaynagı Olması gereken aha ralli arabası Şimdi size soruyorum: Dakar rallisine özgü olarak tasarlanmış arazide gidemeyen bir arazi aracının m versiyonu olsa nolur olmasa nolur? x6 şunu ispatlıyor.. Dışkının üstüne bmw logosu koy satar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Selam, Tasarım VW'den arak! der ve kaçar... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 prozzak said: otokritik e girdim dün.. Vodan sosyal gördüm seni.. Bir daha olmasın.. :) Mesajı aldım ama vakit yok hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Olm bu leoneo hangi tarlada yetismis Bi de neden herkes beni hedef gosteriyo adama?? Iti ite kirdirip yeniden mi banlaticaksiniz beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Selam, Puhahahaaa... Bu sefer patinajdan ban yemeni bekliyor herkes :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 paramecium said: Selam, Tasarım VW'den arak! der ve kaçar... Saygılar. yaaa bıraag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Selam, Öyle ama :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 X6 arazi aracı değil ki. Asfalt jipi diyorlar ya, SUV işte, ondan... Nürburgring'de porsche 911 lerle aynı hızlarda viraj alabilen yüksek bir araçtan arazi performansı beklenmesin zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Tasarim bir arazi aracından ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Selam, Haydi X6'ları yakalım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 oha ciddi arakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 paramecium said: Selam, Haydi X6'ları yakalım :P Saygılar. yakmayın, bana verin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Selam, Ozaman sana verip, öyle yakalım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ya cok ciddi bi sekilde ben bu arabayi gorunce cinsel isteklerim arzularim tutkularim herseyim tavan yapiyor.. off evet x6 cok cekicisin !! bana verin sonra yakin isterseniz.. askimiz bir yanginla kul olmaz bizim !! X6 seni seviyoooruuuummm. ole iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yakmadan verin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Selam, Onu yakma, bunu yakma... hangi BMW'i yakalım o zaman?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 x3 u yakabilirsin =) yada direk audi r8 verelim biz sana hem hazir yanmis geliyor onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar