Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Freecap ile wow u çalıştırınca şöyle bir hata alıyorum, launcher açılır açılmaz şu yazıyor: No proxy servers in use. Please selecet one. Program will be terminated. Dün oynadım yattım kalktım bu hata çıkıyor karşıma şimdi. Napmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 SocksCap kullanmayı denedin mi? Bana FreeCap'ten daha iyi gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 denemedim elimizden tutan biri yok ki :P baggio profixier önermiş. beceremedim kurmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ben YF kullanmaya başladığımdan beri SocksCap ile bağlanıyorum ve hiç sorun yaşamadım, dene bence :) http://rapidshare.com/files/31821910/sc32r240www.blackball.ws.rar Pass: www.blackball.ws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sockscap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 denedim de 2.5k ms alıyorum nedendir :/ Socks 5 seçili host ise 127.0.0.1 edt: 174 ms var ama köpek gibi delay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kaçıncı sunucuyu kullanıyorsun YF'da abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 hep 08 kullanıyordum. gene ondayım olmuyor ama her zamanki gibi öncelik fln de veriyorum görev yöneticisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 SocksCap ayarlarını localhost ve 1080 olarak değiştirip denesen? Bir de socks 4 dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 deneyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yok olmadı hocam hiç olmayan spikelar başladı. 20 saniyede 1 giriyor böyle 2-3 saniye sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Abi oynadığım sunucuya göre de değişiyor, Dunemaul Fransa'da olduğu için 08 iyi çalışıyor, belki Almanya'dadır seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar