EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Nası abi gerçek sap birisi ile birlikteyse hala saptır sap adı üstünde tek işte bi tane böle sap birisiyle olunca 2 tane oluyo o zaman sap olmuyo çelişki var orda :P
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 takiyye yapıyo işte...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 paticik belediyesi toplu nikah şölenine dooru gidio bu iş ya bakalım hadi hayırlısı, ayrıca kimdi o biri demişki unrealde onu geçecek hatun falan, bunnar boş işler, siz makasla perde kesip, prizlere "mu ni?" diye parmaklarınızı sokarken biz burda monsta kill yapıoduk, hadi bakiim hadiii :-)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
narin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Trojanmistress, 10 Mayıs 2004 09:41 tarihinde demiş ki: siz makasla perde kesip, prizlere "mu ni?" diye parmaklarınızı sokarken biz burda monsta kill yapıoduk, hadi bakiim hadiii :-) Tamam anneanne kızma ..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 berhudar ol yavrum,hayatta hayırlı muvaffakiyetler temenni ederim...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Höyttttt, eşimle dalga geçmeye çalışanı tepelerim baştan söyliyeyim. O daha 18'inden bir gün almamış genç bir bayan.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bende evlencem huleyn. fedaykin evlenirde biz dururmuyuz dimi[signature][hline]i love this game!
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Olm sen ne biçim şahitsin alalalaaa...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
narin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ben anlamadım şimdi ... Anneanne mi ? 18'lik çıtır mı ? Yoksa 18'lik çıtır anneanne mi ?[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Hayır Narin'in kafasına inen 18 kiloluk bir gürz :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Sam, 10 Mayıs 2004 01:14 tarihinde demiş ki: yine de beni unreal tournament'te yenebilecek her bayan arkadaşımıza gönlümü açarım.. :) sende bi red sonja tadı seziyorum samcim...
narin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: fedaykin, 10 Mayıs 2004 10:37 tarihinde demiş ki: Hayır Narin'in kafasına inen 18 kiloluk bir gürz :D Tamam anladım , bi karşıklık olmuşş :D[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının....
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 18 MUCİZESİ!!![signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 vala bende sıkıldım bu bekarlıktan.şöyle 18 yaşlarında , dış görünüşe önem vermeyen, İstanbul/Antalya da oturan ve midesi sağlam bi kız arıyorum.hani beni öpecek ya arada bir...o açıdan midesi sağlam yani... *!Sigh*[signature][hline]-Bak koçum... -Buyur abi? -Eskiden buralar dutluktu.Buralara kurt inerdi. -Eee abi?Sonra noldu? -Ne mi oldu?Dutlar gitti, kurtlar kaldı...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 babacum sana bayan arkadaştan önce akıl fikir lazım ki onu bulmak inan daha zor.. kolay gelsin
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 +1[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 arcane can sana bir çift sözüm var, aç kulağını kapa diğer duyularını *!alır sazı eline urur bam teline* ben derviş dolaştım dünya karası olabilmek için bilgi ustası yalın ayak, yalın yürek ana kıtası yoluma yol seren yoldaşım gelsin kemale erme değilmiş ihtiyacı olmasın kimseye böyle acı bir sap değnek yol arkadaşı yalnız kalan yürekler gelsin dağ tepe oldu zindan karası aydın günde dağlanamadı yarası kör gözüne yetmedi el yordamı yolunu bulamayan canlar gelsin olmaya cihanda ben gibi aşığa sadece akıl yetmiyor yaşamaya bir gönül daha gönlümün yanına aklı kadar yalnız olanlar gelsin ey canlar insan akılla güzel ama insan insanla daha güzel aşık ildeniz'in sözü burada biter fani dünya, yalnız geçmez diyenler gelsin ©BabacumMostors 1984-2004[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hoooberreeeeeyyy, kim tutar seni beeaaa, yürrü beeaaa...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Destekde var arkasında hanı :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 olma mı yaw, severim ben babacum'u, hayırlı kısmetler ne diim.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tabi canım ız bulalım kısmet hatta tam olsun :)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 saolun canlar saolun *!sazını kaldırır başının tepesine* dünyayı sevgi kurtaracak[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 İsmi lazım değil forumları sırasında bize yamuk yapmıştı ama severiz keretayı :-) Bu haftasonu gelebilse süper olacakta bakalım görücez ildenizmi yaman peder bey mi yaman :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: BabacumMostors, 10 Mayıs 2004 13:21 tarihinde demiş ki: saolun canlar saolun *!sazını kaldırır başının tepesine* dünyayı sevgi kurtaracak ahahhaa, ama hastasın o ayrı :-)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Gel Gör Beni Aşk Neyledi Ben yürürem yane yane Aşk boyadı beni beni kane Ne akılem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah coşarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi Ben Yunus-i bi-çareyim Dost elinden avareyim Baştan aşağa yareyim Gel gör beni aşk neyledi Derde giriftar eyledi ya ben bi gidip dergaha gireyim en iyisi elimi eteğimi çekeyim şu fani dünyadan[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Öne çıkan mesajlar