xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yeni gelmedim pek ama yeni yazıorum. cok eskiden uo scripting uo tools vs icin girerdim. arkadaslarım sık sık girdigi halde hic dikkat etmemistim bu kadar cok gereksiz konu olduguna... pek bi hosuma gitti. gereksiz bi insan olarak bir seyler yazma ihtiyacı hissedene kadar ıvır zıvırları tutorialları okudum. ehh! CUKU tarikatının adı HZ. Cuku Murat'ın izni ile selamlarım. CUKUlata yemeyin. günah. Alıntıla
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ole ayaga gitmem. o gelsin sdfg Alıntıla
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yeterince istersen herşey olur Alıntıla
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 garbın afakını sarmıssa celik zırhlı duvar, napalım gideriz. Alıntıla
xcorpion Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 selam veren herkese tesekkür eder büyüklerin ellerini kücüklerin göz bebeklerini yalarım Alıntıla
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Loli-pop said: hoşgeldin... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.