Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 yukarıda bölüm bölüm ne yapman gerektiğini yazdım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 alperozg said: bende de 7 kalmış durumda bu bölümün anahtarı var diyor kocaman bir K harfi var :S var mı geçen 7 nası geçiliyor yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bitti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Diablo_Angel said: alperozg said: bende de 7 kalmış durumda bu bölümün anahtarı var diyor kocaman bir K harfi var :S var mı geçen 7 nası geçiliyor yahu :) 7 de "k" ye basınca sol taraftan kutu düşüyor, bi bas nereye düştüğünü görürsün sonra 2. de geçersin mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bitti sonunda.. yau şu oyunları eğlence altına koyun. sonra bitirmek zorunda kalıyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 süper la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 2.Bölüm hakkında.oynayaman okumasın bırak diyince siteyi komple kapattım.meğer return to menu varmış sahahaha Bitirdim ben de hayatımda oynadığm en güzel oyundu.[int üzerinden] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 oynarken yapılanları izlemek de eğlenceli olabilir. ben ikinci bölümde adamı diyalogun sivri ucuna geçirmeye çalıştım bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 9. bölüm spoilerını veren arkadaşa teşekkürler. Bugün oynama fırsatı buldum ancak ve sonunda bitti. Son bölümleri pek sevmedim ama. Kolay ve saçmaydı. Ama oyun çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ahahah acayip zevkli gerçi arada kasıyosun zor oluyor elim google'da "Karoshi Suicide Salaryman hint" e gidesi geldi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bitti kral oyun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ehuaeuhae çok zevkli 2 yi spoilerdan yaptım yoksa olmuyodu... rahat bi yarım saatimi yedi oyun ama değdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar