unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 evet bu yaz için düşünüyorum. İngiltere'de düşünüyorum. Ama fikrimi değiştirebilirsiniz de. 3 aylık bir dönem. Tavsiye ettiğiniz yerler var mı. Amerika düşünmüyorum çünkü pahalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ingiltere'de yasam pahali degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 www.atlasedu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Prawler said: Ingiltere'de yasam pahali degil mi? yanlış söyledim sanırsam.şu şekilde; kısa vadede ingiltere daha karlı çünkü uçak bileti daha ucuz ama yaşam daha pahalı. uzun vadede amerika daha karlı; çünkü uçak bileti pahalı ama yaşam daha ucuz. kısa vadeli gideceğim için o kadar uçak parası veremiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?21,3771545 3 ay için İngiltere daha mantıklı bence de. Dil okullarının kampanyalı dönemleri çok oluyor takip edersen gayet uygun bir fiyata gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sorun varsa sorabilirsin msn: byjoker(at)hotmail(.)com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar