sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 intikamım acı olucek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 dasaaa said: bi resim eklemek ne kadar zor olabilir ki... valla image butonuna basıp url yi kopyala yapıştır yaptım hata verdi,aşağılamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Lancelion said: ss çekmeden önce blitz ile brandenburg-mainz-swiss triosunu da alsaydın da bari görüntü güzel olurdu sdfuh swissler vassalım zaten gerek görmedim,brandenburgla savaş yeni bitti ve bütün norveç onların ne hikmetse annexleyemedim,mainz da ally falan değil kimseyle ve casus belli gelmiyor stability feda edemedim onun için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 EE HANİ ALACAYDIN BIRAKCAN BU İŞLERİ DEDİM SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar