ssg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bir aydır okula gitmiyorum üniden atılıyorum nerdeyse, önce planescapetorment sonra Bg1+ exp ile Bg2 + exp bitirdim.Bunları hayatımda ilk kez oynuyorum . OYUN SÖYLEYİN BANA MÜTHİŞ HİKAYE KAPTIRMACA ; ÇABUK DİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Oha ilk defa senin gibi biriyle karşı karşıyayım.Pokemon falan ? Poke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Eskilerden başladıysan Grim Fandango ile devam et derim. veya fallout 1,2 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 grim fandagoyu başladım indirmeye türkçe çeviriside varmış ohoh mucuks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sanitarium,fallout 1-2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bilimkurgu'dan azıcık hoşlanıyorsan; Freespace 1 Freespace 2 Gog.com'dan freespace 2'yi indir daha sonra freespace open installer diye bi meret var onu internetten indir ve freespace open'ı kurmayı becer. Uzay gemisi simulasyonlarını oldum olası sevmemişimdir ama bu nasıl oyundur yarabbim. Senaryoyu ezberledim resmen, açık ara bugüne kadar yapılmış en iyi senaryoya sahip oyunlardan biri ve inanılmaz eğlenceli bi oturunca başından 12-13 saat kalkamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 oğlum tavsiye etmeyin oyun yazık lan pc başında ölcek adam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Freespace 2 benimde en çok yükleyip bitirdiğim oyundur herhalde. Baldur's Gate 2 yi 10a yakın defa bitiren biri söylüyor bunu. http://www.youtube.com/watch?v=-6VhyMzu12c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar