_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 garip bir şekilde 1mbit bağlantımın maksimum download hızı 70kbye düştü. bu neden olur ki? wireless internet kullanıyorum ve geçenlerde wireless adaptörünü değiştirdim. ondan olabilir mi acaba? ama ondan olsa bile upload hızıma bir şey olmadı download düştüyse onun da düşmesi gerekmez mi ki? kafam karıştı. mesela şimdi ttnetin speedtesti yaptım 493 kbps çıktı bağlantı neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 70i hiç mi geçmiyor? ağı kullanan bi program vardır, yada wireless demişin biri bağlanmıştır.. ya da herhangi bir download manager kullanıosan 70e sınırlı olmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yok benden başka kullanan yoktu testi yaptığımda. şifreli zaten. utorrentte 67-68 oluyor maksimum ve downloadda limit yok. flashget falan da öyle, eskiden direk 105-106 görürdü o. zaten dediğim gibi ttnetin speedtest ile de 60 küsür çıktı download hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 hatta su kaçmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kontrol ediyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 santral evinden uzaklaşmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kablonun kalitesinden dolayı da olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 benim wireless i biraz kapiya kadar uzatmam gerekiyo, bilgisayarin yaninda 11 mbps ye iniyo baglanti hizi, kapiya dogru 54 oluyo yine, bu da yari yariya downoad hizimi etkiliyo, aslinda 11 mbps benim full baglanti hizim olmamasina ragmen.. kacla baglandigina bak status den.. ayrica farkli seylerde etkiler. ben sunucudan download yaparken 200-250 kb ile yapiyorum normal browser i kullaninca client olarak. flashget de standart 5 parcali cekince 400 falan oluyo.. flashget + 30 split hack le 30 parcali cekince 1-1.1 mb ile cekiyorum.. en iyisi flashget + 30 split hac yukle bilinen bir yerden (mesela ubuntu iso su falan gibi) download yap , hizini olc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar