Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Fishing] Balık Piserken 10 ar 10 ar script gibi bisi var mi ?

LadySementa

Öne çıkan mesajlar

Ben bizimkini verirsem Horus a ayip etmiş olurum.O belki kendi isterse Ultima Developers'a ye koyar.[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.

[Bu mesaj RRa tarafından 10 Mayıs 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 09 Mayıs 2004 23:42 tarihinde demiş ki:
eh ravena, sen arkada$imiza yardimci olmak yerine onun kotulugune verdin scripti. ;) Konficyus ne demi$: 'sana balik vermeyecegim, ama balik tutmayi ogretecegim'. bak hemde 'balik tavasi' iki konu birbirini ne kadarda tutuyordu...

Hem kötülük hemde iyilik :) Scripte bakmadan öğrenemez kendisi yazmaya kalkarsa hatalar ile başa çıkamaz vs.vs.[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 10 Mayıs 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
RRa BU Script Horusun Zaten
Bazı Değişikler Yaptım Okadar ..
Kendisi Zaten UODevelopers'a Koymuş ..
Bide Bu Scripti Ben Yazdımda Demedim ...,
Öle Manalı Manalı HOrus Demene Gerek Yok ..

[Bu mesaj RaVena tarafından 10 Mayıs 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Yemin ederim bilmeden yazdım.Senin yazdığın scripte bile bakmadım.Laf sokmak için demedim öyle.[signature][hline]Ra
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RRa, 10 Mayıs 2004 11:57 tarihinde demiş ki:
Ben bizimkini verirsem Horus a ayip etmiş olurum.O belki kendi isterse Ultima Developers'a ye koyar.

ne oluyo öyle ayıp olur falan? burası scriptsharing sitesi değil mi? share etmek istemeyenler gelmesin buraya![signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi scripttimmiki vereyim ya kendi isterse verir dedik işde onuda yazma sebebim herkez bilior bizim shardda var bu pişirme olayı yarın bir gün Ra ya bak kendi kullanıyor burda söylemior demesinler diye neden sölemediğimi söleyim dedim.[signature][hline]Ra
Sosyal ağlarda paylaş

xx kişisinin scriptleri neden xx'ten izin alınmadan yayınlanıyo o zaman? böyle birşey yok. elindeki scripti paylaşmaya çekiniyosan bu bölümün amacını baltalamış oluyorsun[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmediği Şeyi Nasıl Yapsınki ?
Yardım Alması Gerekmezmi...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

[Bu mesaj RaVena tarafından 11 Mayıs 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...