RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Özeline Bak Canım ...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bap asl ? :) hehe vardı arama bölümünde beah =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Ben bizimkini verirsem Horus a ayip etmiş olurum.O belki kendi isterse Ultima Developers'a ye koyar.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [Bu mesaj RRa tarafından 10 Mayıs 2004 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 RRa BU Script Horusun Zaten Bazı Değişikler Yaptım Okadar .. Kendisi Zaten UODevelopers'a Koymuş .. Bide Bu Scripti Ben Yazdımda Demedim ..., Öle Manalı Manalı HOrus Demene Gerek Yok .. [Bu mesaj RaVena tarafından 10 Mayıs 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: Dmx, 09 Mayıs 2004 23:42 tarihinde demiş ki: eh ravena, sen arkada$imiza yardimci olmak yerine onun kotulugune verdin scripti. ;) Konficyus ne demi$: 'sana balik vermeyecegim, ama balik tutmayi ogretecegim'. bak hemde 'balik tavasi' iki konu birbirini ne kadarda tutuyordu... Hem kötülük hemde iyilik :) Scripte bakmadan öğrenemez kendisi yazmaya kalkarsa hatalar ile başa çıkamaz vs.vs.[signature][hline]Lands Of Avatar Uo Shard Owner Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: RaVena, 10 Mayıs 2004 12:01 tarihinde demiş ki: RRa BU Script Horusun Zaten Bazı Değişikler Yaptım Okadar .. Kendisi Zaten UODevelopers'a Koymuş .. Bide Bu Scripti Ben Yazdımda Demedim ..., Öle Manalı Manalı HOrus Demene Gerek Yok .. [Bu mesaj RaVena tarafından 10 Mayıs 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Yemin ederim bilmeden yazdım.Senin yazdığın scripte bile bakmadım.Laf sokmak için demedim öyle.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 RRa Pardon Ya Yanlış Anladım Kusura Bakma Canım .. [Bu mesaj RaVena tarafından 10 Mayıs 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: RRa, 10 Mayıs 2004 11:57 tarihinde demiş ki: Ben bizimkini verirsem Horus a ayip etmiş olurum.O belki kendi isterse Ultima Developers'a ye koyar. ne oluyo öyle ayıp olur falan? burası scriptsharing sitesi değil mi? share etmek istemeyenler gelmesin buraya![signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Kendi scripttimmiki vereyim ya kendi isterse verir dedik işde onuda yazma sebebim herkez bilior bizim shardda var bu pişirme olayı yarın bir gün Ra ya bak kendi kullanıyor burda söylemior demesinler diye neden sölemediğimi söleyim dedim.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 xx kişisinin scriptleri neden xx'ten izin alınmadan yayınlanıyo o zaman? böyle birşey yok. elindeki scripti paylaşmaya çekiniyosan bu bölümün amacını baltalamış oluyorsun[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bizde scripti yazan yayınlar valla bize ters racona ters :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 olmaz öyle script mcript kendin yazman gerek[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bilmediği Şeyi Nasıl Yapsınki ? Yardım Alması Gerekmezmi...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 11 Mayıs 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 iyide başkasının serverine girip ben script yazarım diyen kendisi.[signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Şuan Kimden Bahsediosun Sementadanmı?[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar