LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Baslıktanda anlasılacagı gibi bir fishing skilli oyuncu atese veya kazan gibi bisee cift tıklayıp 10 AR 10 ar nasıl pisirebilir ? Scripti Varsa Yazar mısınız ?[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Balık tavasi var scripts bolumunde aratirsan bulursun.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Tesekkur ederim hemen ariyorum .. Saol Arkadasim[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Cok Ozur Dilerim ama bulamadım :) arattim hatta b ile ilgili butun scriptlere baktım[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 msnye gel [email protected][signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bunu 2 tarz $ekilde yapabilirsiniz, ilk olarak skillstart'ta kullanilan skill fishing'se target item'i kontrol et, amount'u 10'dan yuksekse targeti yok et ki$iye 10 tane pi$mi$ balik ver, yada bir item yardimi ile ayni $ekilde yapabilirsiniz.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Dmx rica etsem bana cok basit bisi yazarmısın ? zahmet olmazsa[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Eee bide cok ozur diliyorum forum kirliliği yapıyorum ama msn ye gel diyen arkadasım makineyi yeni formatladım msn guncellestirmesi yapiyorum biraz bekler misin ?[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ben yazarsam Quaxis'te var mevcut olan baliktavasi script'i ile ayni olur, ve onu verirsem bir anlami kalmaz, ancak elimde baska 1 tane daha baliktavasi scripti var, isterseniz onu verebilirim, belki i$inize yarar. Amentes scriptlerinden olsa gerek.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sorun deil hangisi uygunsa[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hmmmm... bulamadim scripti.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ya simdi diyebilirsiniz bu arkadas neden israrla bunu ariyor cafe sahibi bir abim var ve cafe nerdeyse hemen hemen hergun okulu asan uo cu dolu oynadigimiz server ismini vermiim olmadiginda kenndi serverimizda oynuyoruz ve kesinlikle editimiz yok ![signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ama daha fazla yardimci olmaya cali$ayim size, e$yaya iki kere tiklandiginda eger cooking x'se target al degilse ba$a don, target alinan itemsa (on=@targon_item) eger target cantada ise ve baseid'si i_fish_cut_raw amount'u 10'dan fazla ise, 10 i_fish_cut_raw'i yok et. (consume ile). ki$iye yeni item yarat (i_fish_cut_cooked) miktarini 10 yap, cantaya at.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ya uzgunum ama scripting konusunda newbieyim denilebilir icq msn falanm var mi ?[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Forumlari Kirletmeyelim[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 forumlari kirletmeyiz merak etmeyin ;) neticede scripting forum'lari burasi, siz bir deneme script yapin, ben nerede hata yaptiginizi, neler yapmaniz gerektigini falan yardimci olurum buradan.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 [itemdef=i_TavadaBalik] Name=Balik Tavasi Defname=i_TavadaBalik id=2530 weight=6 TYPE=t_script RESOURCES=16 i_log SKILLMAKE=Carpentry 100.0,t_campfire VALUE=25000 ON=@CREATE COLOR=0 ON=@DCLICK IF ( < 98.1 ) src.sms Bu tavayi kullanabilcek yetenege sahip degilsiniz. return 1 else IF SRC.CONSUME=25 i_fish_cut_raw SRC.NEWITEM=i_fish_cut_cooked SRC.ACT.AMOUNT 10 SRC.ACT.BOUNCE dorand 2 cont.sayua 075f,6,6,*Palamut,Cefal,Levrek Ne Ararsan Gel Abeley* enddo return 1 ELSE SRC.sms Cantanizda 10 Dilim Balik kalmamis return 1 endif endif endif endif [eof] [signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 09 Mayıs 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 eh ravena, sen arkada$imiza yardimci olmak yerine onun kotulugune verdin scripti. ;) Konficyus ne demi$: 'sana balik vermeyecegim, ama balik tutmayi ogretecegim'. bak hemde 'balik tavasi' iki konu birbirini ne kadarda tutuyordu...[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Dmxcim Niye Kötülüğünü Düşüneyimki. Istemiş Bizde Verdik Tavada Balık Yakında Ekmek Arası Köfte'de Yaparız Senle Dmx :D[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben uyu$turucu kacakciligina gectim en son, cok yakinda Quaxis'te... ;)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx [Bu mesaj Dmx tarafından 09 Mayıs 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Tesekkur ediyorum netten cikinca deniyecem umarim hata yoktur .?[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hhehheh bende Kebab Salonu Yapıcam Script OLarak Yarım Ekmek+Ayran 2 K :) Dürüm + Kola 2.5 K Iskender+Kola 5K Vali Kebab 10k Dmx Senide Aşcı OlaraK Yapıcam :D[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ravena senın verdıgın bu tava balıkları yakıyor :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Sementa Bir Hata Olursa Özelden Bir Msj AtarSın Hatasını Düzeltiriz Canım .. Pawliger Sen Pişirmeyi Bİlmiosun Önce Pullarını Ayıkla :)[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 09 Mayıs 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RaVena tarafından 09 Mayıs 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Tesekkur ederim Msn Var mi ?[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar