kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Hurriyet haberi , gene bomba haha. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10700205.asp?gid=229 İŞTE O GÖRÜŞME Fuhuş çetesi içerisinde yer alan kadınlarla yaptığı telefon görüşmeleri kaydedilen N.K.'nin çok sayıda kadınla gayri meşru ilişki içerisinde olduğu dinlemeye takıldı. 26 Temmuz’da saat 18.44’de N. K. ile Sevgi adlı kadın ile şu görüşme kaydedildi: Sevgi: Gelecek misin bu tarafa N.K.: Eğer müsait olursan.. Sevgi: Müsaitim vallaha gel N. ya gel kocasızlık tak dedi ... N.K.: Bir arkadaşın varsa bir arkadaşımı alıp gelebilirim... Sevgi: Gelin grup yapalım ben olayı aştım gelin grup yapalım. N.K.: İyi o da olur. HAHAHAHHA rezalet.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 polisi kirletmeye çalışıyorlar kolpa haber :P
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bunelan muhabbete bak ahah. Sevgi: Müsaitim vallaha gel N. ya gel kocasızlık tak dedi ... N.K.: I'm truley sorry for your lots.
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 zuahah muhabbete gel.Polisimiz her alanda halkın ihtiyaçlarına cvp veriyor!!
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 gazdan zehirlenmemek için olayı aşmak gerekiyomuş demekki.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 said: POLİSİ BİLE UTANDIRAN GÖRÜNTÜLER Ulan şu ülkede polisin tek utanacağı şeyi fuhuş olsa keşke. Bu yaptıklarının yanında en masumu herhalde.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ardeth said: said: POLİSİ BİLE UTANDIRAN GÖRÜNTÜLER Ulan şu ülkede polisin tek utanacağı şeyi fuhuş olsa keşke. Bu yaptıklarının yanında en masumu herhalde. yok başka hiçbirşeyden utanmazlar , birtek zina'dan utanirlar ve birtek zina eder onları koltuklarından. Neden çünkü büyük günah.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 artık kimseyi sevgimle beslemeyeceğim.Yoksa gruba dahil olabilirim.
Öne çıkan mesajlar