Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Aynı kişilerin yüzük'e de 'yüssük' dediklerini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Hele e harfini yayarak konuşanlara ne demeli..((td)annneeeeemmm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 izmirde o borek degil booogrektir cunku arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Llama said: Xaenin said: Klorak ne yapmayın lütfen ya? abi ben uzun yillar kloragi cok guclu bir temizlik maddesi zannediyordum boyle asit gibi falan :) boyle her sey kloraga bastirilir zor biseyse, veya iste tuvalet klorakla temizlenir falan. meger camasir suyu markasiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Penthesilea said: abi ben uzun yillar kloragi cok guclu bir temizlik maddesi zannediyordum boyle asit gibi falan :) boyle her sey kloraga bastirilir zor biseyse, veya iste tuvalet klorakla temizlenir falan. meger camasir suyu markasiymis Oha ben de şimdi öğreniyorum :D . Abi klorak ayrı bişiy ya çamaşır suyu değil o, statüsü farklı :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Çamaşır suyu dediğin tam olarak ne yapar emin değilim pek, ama klorak beyazlarda kullanılıyordu sanırım, renkliyi bastırdımı beyaz olarak geri alıyordun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 börek?... o bir kürek. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 İzmirliyim doğma büyüme. Okula ilk gittiğimde diğer çocukların böğğrek dediğini duyunca çok şaşırmıştım :D garip ama hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bende izmirliyim doğma büyüme ve bende böööğğrek diyorum börek diyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bi de izmirliler andaç dermiş. Daha doğrusu ben yıllığa zaten andaç dendiğini sanırdım ama izmir dışından olanların andaç deyince o ne dediğini duyup dumur oldum. İzmirli olmak ayrıcalık ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 izmirli olmak ayrıcalık?....lol YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Andaç olayı doğrudur ama böreğe börek diyorum ben direk. Doğma büyüme de izmirliyim yani? Genellemeler iyi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 İzmir ayrıcalıktır :P Andaç deriz gevrek deriz çiğdem deriz..Kelime daarcıığımız geniş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kitana said: izmirli olmak ayrıcalık?....lol YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAllah allah? Burda pide kuyruğuyla biranenin dışında bira içenler yanyana duruyor ramazanda. Var mı böylesi? (alsancak taşfırın&punta) neyse caanım polemik çıkmasın şimdi, he deyip geçeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 oo öyle desene... siz baya... ayrıcalıklıymışsınız. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yav said: Burda pide kuyruğuyla biranenin dışında bira içenler yanyana duruyor ramazanda. Var mı böylesi? (alsancak taşfırın&punta) neyse caanım polemik çıkmasın şimdi, he deyip geçeyim :P Burda konsere çıktım (H) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ben de çıktım nolmuş :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yav said: kitana said: izmirli olmak ayrıcalık?....lol YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAllah allah? Burda pide kuyruğuyla biranenin dışında bira içenler yanyana duruyor ramazanda. Var mı böylesi? (alsancak taşfırın&punta) neyse caanım polemik çıkmasın şimdi, he deyip geçeyim :P ana super bi tespit len :D harbi haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Penthesilea said: Llama said: Xaenin said: Klorak ne yapmayın lütfen ya? abi ben uzun yillar kloragi cok guclu bir temizlik maddesi zannediyordum boyle asit gibi falan :) boyle her sey kloraga bastirilir zor biseyse, veya iste tuvalet klorakla temizlenir falan. meger camasir suyu markasiymis abi bizim bildiğimiz klorak budur alırsın beyazları basarsın buna bembeyaz olur yada tuveleti temizlersin tuzruhu bulunmadıgı zaman bu kullanılır başka bişeye klorak diyorlarsaa bi izmirli olarak bende yuh diyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 razzRaziel said: aynı kişilerin salep için de sahlep dedikleri gözlemlenmiştir salep nedir yahu. onun dogrusu zaten türkçede sahlep.pis ingiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kız arkadaşım böööğrek diyo.azına çakasım geliyo 2 tane öyle diyince.evet izmirli.çamaşır suyuna da klorak diyo.sular gidince çeşmeler gitti diyo.simite gevrek, çekirdeğe çiğdem diyo.çok sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Çiğdem, andaç vs tamam da klorak hakkaten çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Cintonik said: kız arkadaşım böööğrek diyo.azına çakasım geliyo 2 tane öyle diyince.evet izmirli.çamaşır suyuna da klorak diyo.sular gidince çeşmeler gitti diyo.simite gevrek, çekirdeğe çiğdem diyo.çok sinirleniyorum. çeşmeler gitti diyen izmirliler izmire göç etmiş başka insanlardır kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Llama said: çeşmeler gitti diyen izmirliler izmire göç etmiş başka insanlardır kesinlikle (tu) . İlk kez duyuyorum böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 böörek.börek diyince anlamını vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar