Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yüz traşı dememin sebebi bıyık artı sakal dır.sakal traşı olduğunda bıyık olmaz hiç mi sakal kestirmiyorsunuz berber de:P yüz traşı olsunmu abi der yok sakal olsun dersen bıyıkları kesmez. artısından yüz traşı içinde favoriye şekil verme vb. şeylerde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 berber sana jedi propagandası yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eveeet .mach3 turbonun ters sakal kesimlerinde bir kıl dönmesine sebep olmayacağını çok duymuşluğum vardır , doğruluğunu bilmem ama fazlaca inanırım . krem-güzel bir traş bıçağı - limon kolonyası (after shave - krem - arko traş kolonyası ) yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 konuyla alakasız olcak galiba (okumadım evet) kirli sakal bırakın evet yapın bunu (saçınızı da kısa kestirin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bizim sülale de bana aynı baskıyı yapıyo şuan zaten sakal var da saçı kesmem lazm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 vazgeçtim! o yeşil çöp tipini koyacaktım ama bulamadım. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ivy said: konuyla alakasız olcak galiba (okumadım evet) (saçınızı da kısa kestirin) kışın pek doğa şartlarına uymuyor bu bir de kıyamıyor insan, uzun olunca hafif saç yağlanması doğal parlaklık sağlıyor, güzel duruyor gerçi güzel bir bere bulsam direk kestircem, hergün düzeltmek çok dellendirici bi de üst baş ın biraz kirlenmesi gerekiyor, daha yeni makinadan çıkan şeyle berbere gidip tekara makinaya atınca olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 abi ben tıras olmaya cekiniyorum. fizikte uygun seste ince sacta uzun. tıras olunca asık oluorum kendime. en güzel karıya 10 basarım uısfh desemde inanma ama hakkaten sakat yani ): asgdfyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Kirli sakalin da yakisani var yakismayani var gerci, kimisinin yuzu temiz guzel oluyor, kirli sakal bile super gidebiliyor, kimisinin hoyrat surati oldugundan kirli sakalla at hirsizi da olabiliyor. Kisiye, goze, bakana bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bende hala doğru düzgün sakal çıkmıo ya geldik 23 yaşına :/:/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sakallarımı kesmiyorum.saçlarımı numaralandırmak gerekirse sanırım 4 numara.sakallarımda o uzunlukta.mutluyum :) traş olma zorunlulugu yoksa olmayın bırakın oluruna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mortis said: bende hala doğru düzgün sakal çıkmıo ya geldik 23 yaşına :/:/:/:/ bende de top sakal çıkıyo sadece. yanlardan çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mortis said: bende hala doğru düzgün sakal çıkmıo ya geldik 23 yaşına :/:/:/:/ aman abi sus ; Allah nazardan saklasin aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mortis said: bende hala doğru düzgün sakal çıkmıo ya geldik 23 yaşına :/:/:/:/ bende de 13 te çıkıyodu doğru düzgün. yazık lan. dfssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 askerde çıktı bende de ne güzel askerden önce 2 haftada bi oluyordum olmasam bi hafta daha giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Griswold said: Sakallar çok sıksa sinekkaydı yapamazsın Cruzer'la, hatta en önemli problemi o aletin. Ben seyrek sakallardan kurtardım eheh. panasonic'ten başkası yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ben de makinayla alıyorum da arada yer yer boşluklar var seyrek yani boşlk dedğim.makina bide alt tarafı tahriş ediyo traştan sonra.jilete geçsem olur mu? ne değişr?tecrübeler konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Tıraş makinalarının ileriki yıllarda ciltte sarkma yaptıklarını okumuştum, o yüzden hep jilet kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 erkekler traş olmasınlar bence sakal iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 -alatariel- said: erkekler traş olmasınlar bence sakal iyidir. bi tel bana yakışmıyor suratımda çok gereksiz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 sen spud'sın. sende sakal olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Ahahah, andiriyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 -alatariel- said: erkekler traş olmasınlar bence sakal iyidir. eet ya boyle hafif sakal cok tatli duruyo, sinek kaydi erkek sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar