daverc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bizdeki cakmasi kim besyüz milyar ister olan yarısmada adam son soruyu cok klas bi sekilde cevaplamis cok takdir ettim. http://www.alkislarlayasiyorum.com/index.php?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=2d3fbcffe8a44d7f02a2b8c374085b84f0284201
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ben bunu şehir efsanesi sanıyodum,gerçekmiş.etkileyici
kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ordaki masduaha sorumu lan bu sırıtışı. ayrıca baba konuşurken subtitle olarak "oha" yazılması yeterliydi video için.
veyr10 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 zilyon kere açıldı :( en karizmatik 500 milyar kazanma şeklinde bir başlıkla falan
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bunu açan kişi baya bi aşağılanmıştı (zilyon-birinci seferde(zilyon buya)) . asd
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bunu ben çevirmiştim alkıslarlayasıyorum a :P
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldıaçıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı açıldı
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 reogmar daha sallabaş çeviremezdin heralde faöçsmd
Öne çıkan mesajlar