GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 KONSOLUN SIFIRDAN FARKI YOKTUR. ÇOK AZ KULLANILMIŞTIR. YANINDA BİR ADET WİRELESS KOL , KULAKLIK MİKROFON (HİÇ KULLANILMAMIŞ) OPTİK ÇIKIŞLI SCART KABLOSU (DİJİTAL AMFİYE BAĞLANABİLİR) VE MUHTELİF OYUNLAR YOLLANACAKTIR. CİHAZLA İNTERNETE HİÇ BAĞLANILMAMIŞTIR. BU NEDENLE BAN YEMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. OYUNLARIN ÇIKIŞ TARİHİNDEN ÖNCE İNTERNETTEN OYNANMADIĞI SÜRECE DE BAN YEMEZ. KESİNLİKLE ÜÇ KIRMIZI GÖRMEDİ, OYUNLARI OKUMASINDA SORUN OLMADI. AYNEN ALINDIĞI GÜNKÜ GİBİDİR. FW Lİ OYUNLARIN HEMEN HEPSİ REGİON FREE OLDUĞU İÇİN OYUN BULMA SIKINTINIZ OLMAZ. ZATEN YANINDA GÜNCEL OYUNLARDAN YOLLUYORUM. OYUN LİSTESİ AŞAĞIDADIR. 1- Fifa 2009 2-PGR4 3-COLIN MCREA DIRTY 4-Battlefield Bad Company 5-SEGA RALLY 6-Prince of Persia 4 7-Fallout 3 8-PGR3 9- Mercenaries 2 10- Mirrors Edge 11- Fable 2 büyük harfler karizma oluyor kutusu kabloların yeşil turuncu poşetleri falan da duruyor. Fiyat: 550 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 advanced mi elite mi ? yoksa classic mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 OYUNLARIN ÇIKIŞ TARİHİNDEN ÖNCE İNTERNETTEN OYNANMADIĞI SÜRECE DE BAN YEMEZ. Öylede bir yerki. Hayır yedim ordan biliom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Evet yer, arada updatelerle ban-wave atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 evet direk xbox live dan banlıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ben tırsıştan bağlanmadım ama arkadaş 1 yıldır bansız dolaşıyor çakal konsol classic, 20gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 guitar hero, rock band tarzı oyunlar xbox'da varmı? cehaletimi mazur görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 üretim tarihi nedir, 2006 üretimliyse bu fiyat baya fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben sana dedim o kadar xbox alma diye, dinlemedinki :) ps3 4ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 xbox ım vardı fakat 2006 üretimi 3 kırmızı hatası olayı yüzünden 450 ytl ye *sattım fiyatın uygun oldugunu gösterir* kesinlike ps3 den daha iyi hele xbox live haruka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mayhem said: ben sana dedim o kadar xbox alma diye, dinlemedinki :) ps3 4ever. aynı şeyi bende sööledim... hd ready tv de bana normal xbox oynattı... dövcen aslında bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 3 kırmızı hatalı xbox'i alip napmiş bu sattığın adam? meraktan soruyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 3 kırmızı hatası yokdu sadece 3 kırmızı olma hatası çok yüksekti yoksa salak mı alsın = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 eregorn2 said: Mayhem said: ben sana dedim o kadar xbox alma diye, dinlemedinki :) ps3 4ever. aynı şeyi bende sööledim... hd ready tv de bana normal xbox oynattı... dövcen aslında bunu :D hd ready birşeye değiştirmez ki full hd lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 full hd destekleyen çok az oyun var şu anda... full hd destekleyen oyun sayısı arttıı zaman alırız full hd tv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar