dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 4Ever said: ya nedir bu msndeki bayanlardaki şekerim cılgınlıgı msn'deki bayanların %90 ı şekerim diye hitap ediyor. sizdede aynımı yoksa bana özel birşeymi 8-) sana özel8-) desem cok mutlu ederdim seni belki bilmiyorum ama, kizlarda dogalarindan gelen bi softluk bi yumusaklik vardir sekerim, canim, bebegim gibi hitaplari severiz ayni erkelerdin her cumleyi küfürle bitirmesi gibi. fazla heycana gerek yok olayi buyutmeye de gerek yok umarim aciklayabilmisimdir şekerlerim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bana erkeğim diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 seni kandiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bak aslinda erkekler diyosa, sole olum, cekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Ferrero said: bana erkeğim diyorlar. erkeğim. burdaki gizli özneyi kaçırıyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 crit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 bendeki kızlar erkekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 msninde kızlar arkadaşa şekerim diyolarmış ne kadar havalı way anasını...(bunu belirtmeye çalışıyodun dimi? tmm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 eğer bold yazarsam...... okurlar. YEAAAAAAAAAAAAAAAAH ayrıca tüm kızlar.... benim sevgilim zaten. şekerim falan gerek yok. YEAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 jnmmss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 banada roccom diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Netcafe said: msninde kızlar arkadaşa şekerim diyolarmış ne kadar havalı way anasını...(bunu belirtmeye çalışıyodun dimi? tmm) netcafe slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 oo zokarto selam nbr? @kitana doğru italic'i unutmuşum be..neyse şimdi bold,italic for the win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar