SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 1 verirdim edit: baktımda biraz sert girmişim konuya :D
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 9 numara erkekti. Longshanks arkadaşımıza teşekkür ediyoruz :)
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Laraken said: -hani kızlar der ya hep , dış görünüşe önem veren sizsiniz, kızlar dış görünüşe önem vermez diye, sen ne diyosun? abi insanlar şunu okumadan 1 2 3 4 diye okusa neler olur bilemedim. onu bi bold bi büyük fontlarla yaz. yoksa çok feci. of böyle okuyunca kızların gerçek yüzü ortaya çıkıyor
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 MADBOY said: 7 biyikli bir hanimkizimiz tahminimce. 9 erkek, cunku bir kiz bunu itiraf etmez kolay kolay hedehodohedehodo Dedim, bariz ehahah.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Dynun said: 9 numara erkekti. Longshanks arkadaşımıza teşekkür ediyoruz :)Asıl bana bu fırsatı tanıdığınız için ben teşekkür ediyorum
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 normal, sonuçta hangi kız cep güzelliğine baktığını itiraf edebilir ki?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Dynun said: 7-ben vermiyorum cidden yakışıklı erkekleri de beğenmem itici gelir bana Bu arkadaşının neye benzediğini çok merak ettim ben şimdi.
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Alexi_Septimus said: Dynun said: 7-ben vermiyorum cidden yakışıklı erkekleri de beğenmem itici gelir bana Bu arkadaşının neye benzediğini çok merak ettim ben şimdi. haha evet katılıyorum
Öne çıkan mesajlar