SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 1 verirdim edit: baktımda biraz sert girmişim konuya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 9 numara erkekti. Longshanks arkadaşımıza teşekkür ediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Laraken said: -hani kızlar der ya hep , dış görünüşe önem veren sizsiniz, kızlar dış görünüşe önem vermez diye, sen ne diyosun? abi insanlar şunu okumadan 1 2 3 4 diye okusa neler olur bilemedim. onu bi bold bi büyük fontlarla yaz. yoksa çok feci. of böyle okuyunca kızların gerçek yüzü ortaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 MADBOY said: 7 biyikli bir hanimkizimiz tahminimce. 9 erkek, cunku bir kiz bunu itiraf etmez kolay kolay hedehodohedehodo Dedim, bariz ehahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Dynun said: 9 numara erkekti. Longshanks arkadaşımıza teşekkür ediyoruz :)Asıl bana bu fırsatı tanıdığınız için ben teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 normal, sonuçta hangi kız cep güzelliğine baktığını itiraf edebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Dynun said: 7-ben vermiyorum cidden yakışıklı erkekleri de beğenmem itici gelir bana Bu arkadaşının neye benzediğini çok merak ettim ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Alexi_Septimus said: Dynun said: 7-ben vermiyorum cidden yakışıklı erkekleri de beğenmem itici gelir bana Bu arkadaşının neye benzediğini çok merak ettim ben şimdi. haha evet katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 o kız güzel aslında. hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar