Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Türkün Türkten başka dostu var mı peki? Bu bile tartışılır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Huzur Islam'da diyorsunuz da, Ortadogu neden bu halde? Neden butun Islam ulkeleri birbirine dusman? Diyarbakir mitinginden goruntulerle sizi basbasa birakiyorum. Irak'ta Iran'da kiyim yapilirken, PKK bunca insani sehit ederken nerdeydiniz? Fotograflar: Hurriyet Foto Galeri. http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=19137&rid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 offff salican bu nincalari israil in ustune direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Garager said: Bugün Yunanistan'dada Türkleri öldürmek vatan göreviymiş gibi görülüyor. Bildiğin yalan bu. Daha bayramda Yunanistan'ı ziyaret ettim ben bu kadar cana yakın, misafirperver bi avrupa ülkesine gitmemiştim. Hatta çoğu Türkçe biliyoryolda 10 Yunanlı'dan 3'ü Türkiye'den gitme Rumlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Reogmar said: dostum huzur islamda yukarıda arkadasın verdigi diyarbakırdakı gosterilerdekilerle birlikte yasayarak huzurlumu olunur cakma kari ninja bunlar ne bu boyle bea bunları evire cevire dovesim geliyo boyle huzurmu olur huzurumu kacırdılar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Garager said: Bugün Yunanistan'dada Türkleri öldürmek vatan göreviymiş gibi görülüyor. eminim aynı şeyi düşünen türkler de bulursun. ama çok marjinal tipler bunlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 huzur lolicon'da, eroge'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 huzur... bende. YEAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sistem dengede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 böyle karısı olan bir adam huzurlu olamaz ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 logcupasa said: Reogmar said: dostum huzur islamda yukarıda arkadasın verdigi diyarbakırdakı gosterilerdekilerle birlikte yasayarak huzurlumu olunur cakma kari ninja bunlar ne bu boyle bea bunları evire cevire dovesim geliyo boyle huzurmu olur huzurumu kacırdılar valla Kışın iyi be sıcak tutar da, yazın..... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar