kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 şimdi arkadaşımın notebookunda powerpoint 2007 de bir sunum hazırladım ancak okuldaki bütün bilgisayarlarda windows 2000 işletim sistemi var dolayısıyla sürümler eski. yama da kuramıyoruz hiç bir şekilde korumalı bilgisayarlar yani açamıyoruz hiç bir şekilde, masa üstü bilgisayarımda office 2003 var benim bu dosyayı kendi bilgisayarımda çalıştırabilme ihtimalim nedir? yoksa sıfırdan sunum mu hazırlayacağım :( ne aptal iştir hala anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 farklı kaydet diyeceksin, sonra altta dosya türünü office 97-2003 ppt seçeceksin. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 powerpoint viewer gibi ufak birşey olması lazım, işine yaramaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 microsoft'un sitesinden yama indirip pptxleri acabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar