pipican Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bunların orjinalleri gerekiyo hiç biyerden bulamadım biliosanız yazın!
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 uo cd'de client isimli bir klasor olmali onun icinde bulabilirsiniz.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 UO CD si olsa saten yeniden yuklicem göçtü göçecek
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aha şimdi bide tiledata.mul diye bişi çıktı hey allam
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 CD yi satanmi yok, yoksa paranmi yok?[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 satan bulmak zor valla ben AoS'u tüm kadıköyü aradım bulamadım sonra bizim burda kıytırık bi cd cide buldum öle büyük yerlerde arama cdyi bulunmaz[signature][hline]DIE FIRE
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bende şans var demekki her sene kaybederim her sene aynı yerden gider alırım :)[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 cd yi satan da var param da varda zor gelio almak arka verdim benımkını ondan nese saol linkler için
Werb Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 aos sa verdataya gerek yok bu arada bu dosyaların yok olması sencede biraz sasırtıcı diilmi ne bilim bunu arastırıcagına nerden ındırırm die soruosun virus olabilir : (
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Linkler IciN Bişi Değil..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 şindi oyuna girince status giderken arkada iz bırakıo o neden acaba mulla alakası var mı??????????
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Clientla Ilgisi Var. C:/Sphere-Sphere.ini deki Client Versionu Indirmen Lazım ... Sanırım Senin Sphere Versionun 99.üstü ?[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hyr ben normal oyuna girince sphere da deil
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Hyr Anladımda.. OYuna Girmek Icin Client Versionunu Sphere.inideki Olması Lazım C:/Sphere-Sphere.ini Dosyasını Aç CLİentVersion= Bunun Karşısındaki Clientı Download Edersen Bir Sorun Cıkmaz.[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....
Öne çıkan mesajlar