Faust Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 evet arkadaşlar. bi dj sitesinde görmüştüm. herkes unuttuğu şarkıları bu topic'e yazsın. birbirimize yardım edelim. *!unuttuğu şarkıları düşünür :p*[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Ünal: Healing nasıl kasılır? Samet: Şişe içerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 to live is to die ı unutmuştum ben 2 yıldır dinlemiyordum geçen dinledim hani unutanlar varsa hatırlasın diye şeettim bide stratovarius - father time var unuttuğum nasıldı lan şarkı *topici yanlış anlayıp anlamadığı konusunda çelişkidedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ahahe. yanlış anlamışsın. şimdi sen bize şarkıyı tarif edeceksin mesala. dım tıs dım tıs diye. veya klibini söliceksin. bizde bulucaz. :)[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Ünal: Healing nasıl kasılır? Samet: Şişe içerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 faust saçmaladın biraz ok o zaman şarkım su: dım dım tıs dım tıs ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mike portnoys drum solo-ytse jam :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: EagleEye, 08 Mayıs 2004 06:51 tarihinde demiş ki: to live is to die ı unutmuştum ben 2 yıldır dinlemiyordum geçen dinledim hani unutanlar varsa hatırlasın diye şeettim unutanlar imzama göz gezdirip hatırlasınlar... :P bu arada bnde low man's lyric i unutmuştum bugün playlist de denk geldi bi 5 kere dinledim...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Mayıs 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Mayıs 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 faust cum "unutmak" kelimesi kastettiğin olayı iyi anlatamıyor.. "bilinemeyen,bulunamayan" şarkılar demen daha mantıklı..bi de bu dj sitesi dediğin de preclub.com??[signature][hline]Jherka McDougall from the Isle of Skye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Peki adam birbirimize yardım edelim yazmış eğer senin dediğin gibiyse hangi konuda yardım etcek sana? Yürü be koçum bende yeni dinledimmi diycek?Konuşmak için konuşmayın ya![signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 valla bn bu konudan bi .ok annamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Adam diyoki melodisini beyendiğiniz ama adını bilmediğiniz için bulamadığınız şarkıları söyleyin bulmanıza yardım edelim[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: SouLForGeD, 09 Mayıs 2004 08:07 tarihinde demiş ki: Adam diyoki melodisini beyendiğiniz ama adını bilmediğiniz için bulamadığınız şarkıları söyleyin bulmanıza yardım edelim peki ben ne demişim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bende sana demedim zaten onu arkadas anlamadım demis ona soledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: SouLForGeD, 10 Mayıs 2004 09:08 tarihinde demiş ki: Bende sana demedim zaten onu arkadas anlamadım demis ona soledim :) haa okke ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 nasil anlatsam nerden baslasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kac kisiydik o zaman bak kac kisi kaldi simdi dinininini bodruuum bodruuuuum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: Infeqted, 10 Mayıs 2004 21:22 tarihinde demiş ki: bodruuum bodruuuuum [signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 eric clapton - layla led zeppelin - stairway to heaven eagles - hotel california klasiklerden :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar