Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir serverda 2 server göstermek

Scp_learner

Öne çıkan mesajlar

Örneğin benim sphere.ininin enaltında bitane kendi serverım vardı ama altına başka bi arkadaşın serverınıda eklemeye çalıştım olmadı ben kendi serverıma girerken arkadaşımın serverınında server listesinde görünmesini istiyorum bunu nasıl sağlarım Aşşaadaki gibi olmicakmı?Sphereini nin ensonunda [SERVERS] kısmına böyle ekledim ama olmadı yanlışım ne?

[SERVERS]
My server
127.0.0.1
2593

Bridge
81.212.6.250
2593

hatam ne burda?!

Buarada ben dial-up arkadaş kablo farkedermi?
Sosyal ağlarda paylaş

ofişıl yönetim ricası:

BİRİNCİ RİCA (eski üyelerden):

arama konusunda uyarı yaparken rica ederiz alabildiğine tatlı dil kullanınız. şekil 1 a'da kötü örneği, 1b'de iyi örneği inceleyebilirsiniz.

şekil 1a:

- yeni üye: selam arkadaşlar, ben size all your base are belong to us diye bir şeyin linkini vermeye geldim. çok komik di mi, hahaha, hohoho...
- eski üye: biz onu sittin sene önce gördük salak kafa! o kadar aptalsın ki arama bile yapmamışsın... dümbük, hıyarto, denyo, süttüümün yeni üyesi... çekil forumumdan ben konuşucam.
- yeni üye: *afallar*

şekil 1b:
- yeni üye: selam arkadaşlar, ben size all your base are belong to us diye bir şeyin linkini vermeye geldim. çok komik di mi, muhahahah...
- eski üye: ah be arkadaşım, biz onu daha önce burda tartışmıştık bile. istersen oradaki yorumlara bi bak.

---------------

İKİNCİ RİCAM (yeni üyelerden):

arama yapmadan konu açtığınızda gelen uyarılara karşı pişkin, terbiyesiz ve kaygısız cevaplar vermek yerine, iyi niyetli olunuz. şekil 2a'da kötü örneği, 2b'de iyi örneği inceleyebilirsiniz.

şekil 2a:

- yeni üye: arkadaşlar bakın ben internette bir tane hobbit ismi bulma sitesi keşfettim. benimki dildo shaggings çıkmış, ya sizinki nedir?
- eski üye: iyi de arkadaşım, bak burda biz hepimiz isimlerimizi öğrenmiştik bile, istersen oradan devam et hı? bir de bundan sonra arama yapmayı unutma e mi, daha iyi olur...
- yeni üye: başlatmayın aramanızdan ulan. madalyamız yok diye bik bik bik kafa ütülüyorsunuz. alın sitenizi kıçınıza sokun!
- eski üye: *bıkar*

şekil 2b:

- yeni üye: arkadaşlar bakın ben internette bir tane hobbit ismi verme sitesi keşfettim. benimki dildo shaggings çıkmış, ya sizinki nedir?
- eski üye: iyi de arkadaşım, bak burda biz hepimiz isimlerimizi öğrenmiştik bile, istersen oradan devam et hı? bir de bundan sonra arama yapmayı unutma istersen, daha iyi olur...
- yeni üye: aaa öyle mi? teşekkürler. bundan sonra ben de arama fasilitesinden faydalanıp böyle durumlara mahal vermiim bari...
- eski üye: di mi ya?

----------

paticik yönetimi siz paticikleri saygıyla selamlar...[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio ve Ceday Cok Güzel Anlatmış
Aradım Ama Bulamadım Demişsin Nasıl AradığınI Cok MeraK Ediyorum ..

Baggio;
Ayni makinede de acilir pekala, soyle;

C:Sphere dirini oldugu gibi kopyalayip C:Sphere2 gibi birsey yap, sphere.ini'de de gerekli seyleri c:sphere2 seklinde degistirmeyi unutma ki worldsavelerde karisiklik olmasin. Yine sphere.ini'lerde SERVPORT kisimlari da farkli olmak zorunda ayni makinede acacaksan iki shardi birden. Ondan sonra sphere.ini'lerde [SERVERS] bolumlerini su sekilde ayarla:

[SERVERS]
Server1//Birinci serverin shard secim ekraninda cikacak ismi
127.0.0.1//ayni makinede degillerse falan ayarlarsin IP olayini
2593//ilk serverin portu
[SERVERS]
Server2//Ikinci serverin shard secim ekraninda cikacak ismi
127.0.0.1
2594//ikinci serverin portu

Servers kisimlarini bu sekilde iki kere mi yaziyorduk yoksa tek section icinde degisik bi sekilde mi yaziyorduk hatirlamiyorum yanliz, istedigin olmazsa ikinci bolumun [Servers] satirini silip dene.

Ceday;
mantıken tek bir adres olması lazım. yani c:sphere altındakinde tek bir isim, c:sphere2 altındakinde tek bir isim. portlarını değiştirdigniz zaman sorun cıkmaması gerekir.
tek bir directory den acılır mı bilemicem ama..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

[Bu mesaj RaVena tarafından 11 Mayıs 2004 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bi makinada 2 server kurmaktan bahsetmiyorum.
ben benim makinamda kurulu olan sphere'ı açıcam,oyuna 127.0.0.1 kullanarak gircem,şifremi ve k.adımı yazdıktan sonra Karşıma sadece benim serverım değil SPhereiniye eklediğim diğer arkadaşımın serverının görünmesini istiyorum.Yani arkadaşımın serverı uzakta ayrı evde aynı mknada değil bu nası olcak?
Sosyal ağlarda paylaş

Sphre.ini Ayarlarnın En SOn Satırında (Aşadaki)

[SERVERS]
My server
127.0.0.1
2593

Bridge
81.212.6.250
2593

MY sERvers A Kendİ sERVerının Ismini ve Portunu Yazmalı
Diğerinide Arkadaşının Serverının Ismini ve Portunu Yazıp
Bir Dene Istersen ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

[Bu mesaj RaVena tarafından 11 Mayıs 2004 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Scp_learner, 10 Mayıs 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
[SERVERS] kısmına böyle ekledim ama olmadı yanlışım ne?

[SERVERS]
My server //benim serverım
127.0.0.1
2593

Bridge //arkadaşımın serverı
81.212.6.250
2593

Zaten yaptım arkadaş ama olmuyor işte bende buyüzden yazdım okumadan cevap atıyorsun galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RRa, 11 Mayıs 2004 09:59 tarihinde demiş ki:
ofişıl yönetim ricası:

BİRİNCİ RİCA (eski üyelerden):

arama konusunda uyarı yaparken rica ederiz alabildiğine tatlı dil kullanınız. şekil 1 a'da kötü örneği, 1b'de iyi örneği inceleyebilirsiniz.

şekil 1a:

- yeni üye: selam arkadaşlar, ben size all your base are belong to us diye bir şeyin linkini vermeye geldim. çok komik di mi, hahaha, hohoho...
- eski üye: biz onu sittin sene önce gördük salak kafa! o kadar aptalsın ki arama bile yapmamışsın... dümbük, hıyarto, denyo, süttüümün yeni üyesi... çekil forumumdan ben konuşucam.
- yeni üye: *afallar*

şekil 1b:
- yeni üye: selam arkadaşlar, ben size all your base are belong to us diye bir şeyin linkini vermeye geldim. çok komik di mi, muhahahah...
- eski üye: ah be arkadaşım, biz onu daha önce burda tartışmıştık bile. istersen oradaki yorumlara bi bak.

---------------

İKİNCİ RİCAM (yeni üyelerden):

arama yapmadan konu açtığınızda gelen uyarılara karşı pişkin, terbiyesiz ve kaygısız cevaplar vermek yerine, iyi niyetli olunuz. şekil 2a'da kötü örneği, 2b'de iyi örneği inceleyebilirsiniz.

şekil 2a:

- yeni üye: arkadaşlar bakın ben internette bir tane hobbit ismi bulma sitesi keşfettim. benimki dildo shaggings çıkmış, ya sizinki nedir?
- eski üye: iyi de arkadaşım, bak burda biz hepimiz isimlerimizi öğrenmiştik bile, istersen oradan devam et hı? bir de bundan sonra arama yapmayı unutma e mi, daha iyi olur...
- yeni üye: başlatmayın aramanızdan ulan. madalyamız yok diye bik bik bik kafa ütülüyorsunuz. alın sitenizi kıçınıza sokun!
- eski üye: *bıkar*

şekil 2b:

- yeni üye: arkadaşlar bakın ben internette bir tane hobbit ismi verme sitesi keşfettim. benimki dildo shaggings çıkmış, ya sizinki nedir?
- eski üye: iyi de arkadaşım, bak burda biz hepimiz isimlerimizi öğrenmiştik bile, istersen oradan devam et hı? bir de bundan sonra arama yapmayı unutma istersen, daha iyi olur...
- yeni üye: aaa öyle mi? teşekkürler. bundan sonra ben de arama fasilitesinden faydalanıp böyle durumlara mahal vermiim bari...
- eski üye: di mi ya?

----------

paticik yönetimi siz paticikleri saygıyla selamlar...

Kusra bakma ama hep yapıyorlar,artık gına geldi yukarıya o zmn arama motorunu koymasınlar hiç , ne gerek varki ? Tamam bu seferlik eğer yeni üyeyse aşırı tepki göstermiş olabilirim özür dilerim , ama bi dahaki sefere de aynısı olmaması için böyle davranmak lazım.[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Scp_learner, 11 Mayıs 2004 10:55 tarihinde demiş ki:
said:
Scp_learner, 10 Mayıs 2004 23:33 tarihinde demiş ki:
[SERVERS] kısmına böyle ekledim ama olmadı yanlışım ne?

[SERVERS]
My server //benim serverım
127.0.0.1
2593

Bridge //arkadaşımın serverı
81.212.6.250
2593

Zaten yaptım arkadaş ama olmuyor işte bende buyüzden yazdım okumadan cevap atıyorsun galiba.

ben denedim böyle bir sorun olmuyor ve çalışıyor , bir daha dene istersen veya kontrol et .[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
Sosyal ağlarda paylaş

Alemsiniz siz o yazıyı ilk bendenmi okudunuz?
O genel yöneticilerden birinin yazısı altındada yazıyor Paticik diye ben sanki yöneticiyim :)
Erbelethmi ne onun yazısı..[signature][hline]Ra
Unlive Online Gaming Center
Ultima Online & Counter Strike
Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...