Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Application DataMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch şeklinde devam et quick launcha gelince fedaykinin yazdıklarını yaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Yok öğrensinki bir daha silerse kendi yapabilsin. Birine balık verirsen 1 sefer doyar ama balık tutmayı öğretirsen hiç aç kalmaz. :) Araya felsefe sıkıştırayım hemen :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 tamam yazdım ama uzantısını scr yapınca hata veriyor açarken dosyayı başka ne olabilir[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 only way mail : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 this is not a valid win32 application diyor orda yazılanlarda bir hata olmasın ya da uzantısı scr mi olacak[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: ucandaire, 11 Mayıs 2004 17:45 tarihinde demiş ki: only way mail : ) ya tam ne yazılması ve nasıl kaydedilmesi gerektini bilsem ben de yaparım da hata veriyor notepad de yazdığım şeye[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 http://www.ozgurusluel.com/Show%20Desktop.scf buyur burdan indir. direk kopyala oraya.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 screensaver dosyası diyor scrye oyle mi olması gerek ki?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 galiba uzantısını fedo yanlış yazmış scf yazarsan alması lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 abi scf desenize scr yazıyorum ondan olmuyor scf yazdım dosyanın uzantısına oldu sağolun yardımlarınız için[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity [Bu mesaj fortinbras tarafından 11 Mayıs 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 tamam scf yazdım oldu scr zaten screen saver dosyası yapıyordu duzeldi şimdi çok sağolun yardımlarınız için[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 in the end : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Hepberaber hallettik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 evet tekrar çok sağolun çok basit bişi olmasına rağmen en çok kullandım shorcutlardan biriydi sildim kafayı yedim ama burda cevap bulacağımı biliyordum... konuyu yanlış yere açtığım için afedersiniz bilemedim nereye açacağımı bundan sonra daha dikkatli olurum tekrar çok teşekkür ederim benimle ilgilenen bütün arkadaşlara...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar