Arma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 irmakseverak said: Al işte... Habere bak. Ulan müslümanlık dediğin böyle mi olur. Orda insanlar ölmüş yapılan habere bak. Müslümanlıkla alakası olmayan haraketler bunlar. Vakit(td)
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ben Vakit'in insanları müslümanlıktan soğutma maksatlı olarak hazırlandığına ciddi ciddi inanıyorum artık. Zırvaladıklarını yiyen kesim zaten belli, genel çoğunluk okuyunca sadece sinir yapıyor. Bunu bile bile bu tarzda yazmaya devam ediyorlarsa maksatları bariz bir şekilde halkı islamdan soğutmak, başka bir şey değil.
3d0 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ordakı cocuklardan bırısının babası albay dogal gaz mudurunu ıı gunler beklemıyor gıbıme gelıor.
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 funq said: Mehmet Âkif, İslam Dinini de en iyi anlayıp en iyi yorumlayan âlimlerimizden birisidir. Bakınız, 1910 yılının ramazan ayında camilerde vaaz eden bazı hurafeci vaizleri dinledikten sonra, Sıratı Müstakim'deki köşesinde -bu çok ilginçtir- şu satırları yazar: "Doğrusu, bu herifleri dinledikçe, gençlerdeki dinsizlik modasını hemen hemen mazur göreceğim geliyor! Eğer dinin ne olduğunu bunlardan öğrenseydim, mutlaka, İslam'ın en büyük düşmanı olurdum." güzelmiş
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 3d0 said: ordakı cocuklardan bırısının babası albay dogal gaz mudurunu ıı gunler beklemıyor gıbıme gelıor. inan bana askerin gücü hiç kalmadı. asıl o adamı ergenokoncu yaparlar ona üzülürüm.
Rock Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Aynı olayı 17 Ağustos için de yaşadık. Bu tür medya kuruluşlarını fazla kale almaya gerek yok. İnsanların dini, milli ve hassa olduğu konular oldukça birileri de bunları sömürecektir. İyi birşey olmasada artık bir doğa kanunu oldu bu. Kendinizi burada gaza getirmenin bir alemi yok. Gerçekten çok sinirlendiyseniz ve dürüst olarak birşey yapmak istiyorsanızda toplanıp elem yapın. Burada sayfalarca yazı yazmanız bu tür gurupların yaptığı şeyi bitirmeyecek.
Zapatista15 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bunlar(vakitçiler) insansa ben değilim..bunlar müslümansa ben değilim..
Öne çıkan mesajlar