Guylian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 LTD Mh-50 * Tel uzunluğu: 25.5” * Gövde: Agathis * Sap: Akçaağaç * Klavye: Gül ağacı * Köprü: ESP vintage tremolo köprü * Ses ve ton kontrolü: w/3-way slotted switch * Perdeler: 24 XJ * Bağlantı: Vidalı * Manyetik: ESP LH-100 (Özek Stokta bulunan gitar) * 2007 yeni seri Manyetikler: ESP-LH-150 Set * Donanım: SiyahMydükkan linki Boss MT-2 Gitar 2 senelik, yeni bakım yaptırdım ve elixir tel taktım, sap ve entonasyon ayarlarında herhangi bir problem yok. Baş kısmında ufak bi boya dökülmesi var, manyetiklerin vidalarında ufak bi problem oldugu için aşagı iniyo, vidalar degiştirilerek sorun giderilebilir. Pedalıda aynı zaman almıştım çok temiz sıfırdan farksızdır, kılıf çok sağlam kilit falanda var üzerinde. Bütün hepsi: 400 YTL msn/mail: [email protected] telefon: 0554 307 69 50 İstediginiz zaman arayabilirsiniz, eskişehir veya ankarada olan arkadaşa elden teslim edebilirim, isterseniz stüdyoya gidip deneyebiliriz. kargo size aittir. takas kabul etmiyorum. Yeni gitar alacagım için paraya ihtiyacım var acil olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 boss mt-2 almayı düşünüyodum.uygun bi fiyatsa ikinci el de alabilirim.eskişehirdeyim,fiyatı nedir mt-2 nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hem bende seninkine yakın bişey var m50 :) yabancılık çekmez mt2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 fiyatı uygun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guylian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 belirtmeyi unutmuşum bu arada,gitar arkadaşımın gitarı o yüzden verdiğim adresle temasa geçmeye çalışırsanız daha iyi olur aslında.tekrar yazayım: [email protected] telefon da 0554 307 69 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar