Malibu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Arkadaşlar ağ bağlantım var ancak belli bir süre sonra ağ bağlantım gidiyor (İnternet falan gitmiyor sadece bu "ağ bağlantılarım" hedesinden "çalışma grubu bilgisayarlarını göster" hedesine giremiyorum) Buda benim işlerimi felaket derecede yavaşlatıyor her seferinde restart atmak durumda kalıyorum. Acaba neden ne olabilir. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kisecikler bilmiyomu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Sanırım problemi kendim çözdüm. Jacklarda temassızlık oluyormuş tırnakları kırık olduğu için çıkıp giriyormuş yani. Sabitleyince şimdilik sorun gitti gibi görünüyor. Belki bir başkasınında işine yarar diye yazıyım didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar