viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 alıcam agalar ya aslında bu konu hakkında bilgim var nasıl bi laptop almam gerektiğinede biliyorum ama burda illa benden daha iyi bilenler vardır diye düşündüm sizi fikrinizi alayım dedim. ben laptopta; internet müzik program ve cok büyük olmayan oyunlar için alıcam.. onun içn pcnin cok hızlı olması lazım ve bi okadar performanslı yani anlayacagını hız istiyorum zaten hız olunca program internet müzik falan bunların hepsini kapsar fazla uzattım farkındayım önerilerinz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ağlamak istiyorum ya tek tek incelenmesi lazım bu topicteki cümlelerin her harf tutulup arkadaşın donundan soğuk soğuk içeri bırakılması lazım, yardım edin bana , ağlicam yoksa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 biliyorum lan cok malca cümleler oldu fikir vericeksniz cevap verin kardeim makara yapmayın burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 auhuahuzhauhzha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 said: internet müzik program ve cok büyük olmayan oyunlar için alıcam.. onun içn pcnin cok hızlı olması lazımdegil. Ya da hizdan kastettigin ne bunu tartisalim bence. Veya tamamen farkli bi is yapalim, sen bize oynayacagin oyunlari ve kullanacagin programlari listele (su an laptop elinde olsa oynayacagin oyunlari ve kullanacagin programlari) biz de buna gore tavsiyede bulunalim. Cunku sen program dedigin zaman isin icine oracle db de giriyor, firefox da. Oyun konusu ise apayri aslinda ama iste sen bunlari soylersen emin ol insanlar dalga gecmek yerine ihtiyacin olan cevaplari vereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ya oyun oynamıcam en fazla oynarsam max payne cod 2 falan oynarım yani bu tarz oyunalrı rahat acsın diye. ya programdan ziyade bana hız lzım hız speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hertz bir frekans birimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 HIZ LAZIM SPEED DELİSİYEM NAZLI KORTUDÜO diyen bi arkadaşa laptop tavsiyesi değil, desktop tavsiyesi verebilirim sadece. Cod2 falan çok yeni oyunlar değil zaten, ortalama bi dizüstü çalıştırır da, oyun için dizüstü almak abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ya tamam arkadaşlar oyun istemiyorum oyunu masaüstünde oynarım. ben sadece hız istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 1-İstediğin boyut nedir.(12"-13.3"-14".15.4".16") Çok fazla taşıyacakmısın? 2-Bütçen ne kadar? 3-Hangi şehirdesin nasıl bir teknik servis istiyorsun? 4-Marka olarak tercihin varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 grambrood said: 1-İstediğin boyut nedir.(12"-13.3"-14".15.4".16") Çok fazla taşıyacakmısın? 2-Bütçen ne kadar? 3-Hangi şehirdesin nasıl bir teknik servis istiyorsun? 4-Marka olarak tercihin varmı? 15"4 2.000 ytl istanbul toshiba hp sony olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 HP DV 1102ET Toshiba A300 1MO Vatan, gold ve hızlı alda kdv indirimi var yararlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 evet cok saol bende böle 3gb ramli bişi düşünüyodum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sony oyunda oynarsın netede girersin programda çalıştırız onları yaparken müzik bile dinlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 oha bu süper bişi::o fiyatta süper rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar