Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hayvan herifler The Haunted getiriyormuş partiye haha. Last.fm'deki event sayfası Biletix hede hödösü Sevmem ama gidip bakacağım sanırım. Mekan Bronx yazıyor ama sığılır mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ben de geleceğim sanırım. Festival için de Amon Amarth ile The LA Guns açıklandı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 edit: dabıl post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 unirockfest bok gibiydi bence geçen seneki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ses sistemi açısından çok iyiydi, kalan kısımlar için sonuna kadar katılıyorum. Ki bu sebeple bu sene gidebilirsem günlük gideceğim. Headlinerler iyi olursa (ki warmup party'de Haunted çıkarıyorlarsa headlinerlar iyi olabilir hehe) kamp alırım çıkar girerim falan. Ayrıca canlı konser kayıtlarını dinliyorum adamların şu an, kristal gibi çalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 sadece the haunted mı yoksa dhaa eklenen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ülkemin aziz şartlarında, ses sistemi güzel olsun gruplar güzel olsun gerisi yalan olsun seve seve çekerim cefamı. geçen seneki lineup'dan sonra çok umutluyum bu festivalden. Gönül ister ki bir lamb of god gelsin, arch enemy gelsin tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Alt grup olur büyük ihtimal ama yerli gruplar olur, daha çoğu detay belli değil zaten. Ama Haunted olacak orası kesin gibi Haunted getiriyorlarsa dediğin iki gruba da koşma olasılıkları var, tarz andırıyor + ikisi de daha önce gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Haunted'la beraber the ocean gelsin. konser 5 kişi falan olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 testamentin olduğu festival kötü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ben de gelcem muhtemelen ayrıca unirock gayet güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Valla aklımda kalanlar biranın çok pahalı olması, yemeğin çok pahalı olması, sigaranın da pahalı olması ki ben oraya bir paket tütünle giderek baya kar ettim. Ses sistemi kurtardı valla. Günlük gidersem hiç bir sorunum kalmayacağından alırım kombine, günlük giderim rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 ya pahalılık açısından falan haklısın da, gruplar ve ses sistemi iyiydi. tamam küfür ettik, sürekli yemekler şöyle pahalı biralar böyle kazık dedik de 3 gün onu çekebilirim o grupları dinlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Bira 6 lira olmasın da, gidilir öbür türlü :D . Ayrıca fiyatlar dışında doğru düzgün bir eksiği yoktu bence unirock' ın. O kadar hayvani gruplar getirdiler dinledik, bi de hırvatistanı yendik daha ne olsun yahu :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Miakel abim gelmiş hala bira diyonuz ya hayret bişey :F şu warmup party mantığı da hoşmuş ha hiç duymamıştım böyle bişi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 ordan alacakları parayla fazladan adam gibi grup getirirler hem belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar