vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 masaüstündeki garena kısayoluna tıkladığımda ''Garena is running!'' diye birşey çıkıyor.sorun nedir çözemedim.daha önce server a giriyor ve oynuyodum.sorun nedir yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 zaten acık sanırım garenan görev yöneticisine bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 reset atıp denediginde de aynı şey oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 dostum tşkkr çözdüm sorunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Phyxantar said: reset atıp denediginde de aynı şey oluyor mu (tu) reset attığımda eski haline döndü 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 görev yönetisinden garenayı sonlandırıp tekrar açsan düzelirdi ama reset de iş yapar tabe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar