toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 harbiden ya iyice uzattık. neyse ben laflarımı geri alıyorum, hadi kolay gelsin size.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 abi yavru boga ne ki? buzagi degil mi yavru olan? boga erkegine denmiyo mu bunlarin?
allezz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Sly-One said: toggie said: adamlar da haklı aslında dusununce. yani galatasaray gibi bir takımı yenmek basarı sayılmayacak da ne sayılacak heh. işte artık bu böyle değil. sonuç belli çünkü. ama her seferinde maç öncesi gaz gs liler suskun fb liler, maç sonrası sakinliğini koruyan fb liler ve ortadan kaybolan gs liler şeklinde. klişe. ^^ trde yaşamıyorum o zaman bb.
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sly-one.....TSL den bahsettiğimize emin misin? YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 aquila said: abi yavru boga ne ki? buzagi degil mi yavru olan? boga erkegine denmiyo mu bunlarin? Ben de anlamadım, bir başka saçma kahve muhabbeti olduğunu düşünüp üstünde durmadım sonra, sen de durma bence.
Öne çıkan mesajlar