toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 harbiden ya iyice uzattık. neyse ben laflarımı geri alıyorum, hadi kolay gelsin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 abi yavru boga ne ki? buzagi degil mi yavru olan? boga erkegine denmiyo mu bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 boğanın altında buzağı aramayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Sly-One said: toggie said: adamlar da haklı aslında dusununce. yani galatasaray gibi bir takımı yenmek basarı sayılmayacak da ne sayılacak heh. işte artık bu böyle değil. sonuç belli çünkü. ama her seferinde maç öncesi gaz gs liler suskun fb liler, maç sonrası sakinliğini koruyan fb liler ve ortadan kaybolan gs liler şeklinde. klişe. ^^ trde yaşamıyorum o zaman bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sly-one.....TSL den bahsettiğimize emin misin? YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 aquila said: abi yavru boga ne ki? buzagi degil mi yavru olan? boga erkegine denmiyo mu bunlarin? Ben de anlamadım, bir başka saçma kahve muhabbeti olduğunu düşünüp üstünde durmadım sonra, sen de durma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar