BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Şimdi ben outlook'umu güncellicem. bende eski bir versiyon var ben 2003 sürümünü yüklücem ama sadece outlook'u. Bunu yüklersem şimdi ki maillerim silinir mi? yedeklemek istesem nasıl yedeklicem? bilgisayarın neresinde saklanıyor bu mailler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 http://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA011030811033.aspx ayrica, uninstall etsen bile soruyor sanirim office "kisisel hedehodoleri sileyim mi?" diye. ama sen yine de emin ol. ayrica(2), pop3 degil, imap kullan, maillerinin bir kopyasi her zaman sunucuda saklansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 pst uzantılı olarak saklanır. exchange server varsa pst dosyası oluşmamışsa mailbox ta tutulur,bilgisayarda değil. pst nin yerini da mail accounts ta data files bölümünden bakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bi şekilde buldum. zaten eskisini silip yenisini otomatik yükledi ve sorun olmadı. eskisinden güncelledi direk :) teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 marshmallow ağaçlarının büyüdüğü, su yerine kolanın aktığı, 6şekerli çayın bile tatlı sayılmadığı, minik sevimli oyuncak hayvanların gülen gözler ile sana sarıldığı cennet bahçesi gibi bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 e iğrenç bir yerdeymiş o zaman? documents and settings bile oradan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ama gökkuşağı da var.. ve aydede her gece sana gülerek masal okuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 windows da bunca yıldır açılır ve kapanırken "dınınınıı" diye düdük öttürüyor ama değerini bildik mi? o zaman aydede masal okuyor falan demeyeceksin işte.. yazık yau windows da candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 değerini bildik tabii. http://www.youtube.com/watch?v=Cdurgq7Fw4k sabah kalkınca windows sesi çıkıyor mesela kimimizden daha uzun süreli olanı ile değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar