Waqas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Gercekten ne icin yasiyoruz ki... Benim yasimdaki(20) sevdigim insanlari, bir bir kaybetmeye basladim. Hergun bir nedenden sevdigim insanlari kaybediyorum. Daha 12 yasindayken canimdan cok sevdigim kuzenimi trafik kazasinda, gecen sene 3 yakin arkadasimi okula donerlerken yine trafik kazasinda ve dun dogal gaz sonucu olen 2- 2.5 senelik kiz arkadasimin kuzeni... Ne zevk birakti ne eglence bunlar... Yeter artik bu ihmaller, sorumsuzluklar. Bosu bosuna giden insan hayatlari... Bu kadar kolay mi ya hayat bu kadar kolay mi? Insanlar tabii ki bazi evrelerde cok kotu seyler yasayacaklar bunun farkindayim. Ama bu kadari biraz fazla degil mi ?... Neyse paylasmak istedim sizlerle kendinize dikkat edin hepiniz lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Bu kadar basit işte,yapılıcak şey hayatın kıymetini bilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Var olmanın bedelini ödüyorsun :) normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 herşeye rağmen hayat devam ediyor.. Edicekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Dedikleri gibi her şeye rağmen devam ediyor. Son noktaya kadar yaşamak lazım. Geldiysek bir anlamı var, o kadar spermin arasından çıktıysak bir virgülü yerinden oynatacağız demek ki. Erken yaşta vefat edenlerin de amacı vardı, bitirip gittiler. Bizimki devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 once bi kac kedi kes. sonra bi kac karı kes. sonra itiraf et. sora intihar et. iste o zaman huzura kavusacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ya da namaz kıl oruc tut hacca git zekat ver imana gel huzur islamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar