Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 spoiler www.justicia.gen.tr Arkadaşlar bu yeni bi server ırklı level sistemli yeni mapli gibi birşey ilginizi çekerse bi üye olun 1 günlük bi test amaçlı açıldı buglar tespit edilsin düzeltilsin diye oynadım çok sevdim 2-3günlük bakıma giriyor buglar farkedildi bence oynanabilir zevkli çok eğlendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 wow un yandan yemişi mi olmuş nolmuş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Wowa benzemiş gibi diyebiliriz ama gerçekten eğlendim çünkü uo yu çok severdim ama bi değişiklik yoktu skill kasmak diye birşey yok level alınca +10 skill point geliyor veriyosun falan öyle kasılıyo stat sistemi 450 str var warriorda daa lvl 10um öyle düşünün bence gayet eğlenceli ben oynuorm seversen uo yu gir bi bak derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 adamlar üşenmemiş yazmış o kadar scripti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar