zokarto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Bugün itibariyle renkler bozuk (çok koyu) ve ses yok tv de. Ama her nedense görüntü daha net gibi. (her ne kadar da iyi anlaşılamasa da renk koyuluğundan) Başka bu problemi yaşayan var mı? Kablo TV HD yayına geçecek deniyordu bununla mı ilgili acaba?
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 benim odadaki tv baya eski ondan desteklemiyor da olabilir yeni bir sisteme falan geçildiyse... edit: allah allah tv yi açıp kapatınca düzeldi. neyse, kilitleyin gitsin.
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Dün geceden beri sorun var bizde de. gece internette gitti sabaha kadar yoktu
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 4Ever said: Dün geceden beri sorun var bizde de. gece internette gitti sabaha kadar yoktu bölgesel sorun demek ki. bir süre sonra giderilir. bu arada hazır konusunu açmışken kabloda hd ne zaman geliyor ya da geldi de ben mi dünyadan habersizim. :P
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kablo tv'yi arayın haber verin. alt yapı düzenlemeleri için (şu yeni uydutv'mi neyse adı) habire çalışıyorlar.. ama sorun olduğunu söylediğinizde bayağı hızlı şekilde geliyorlar
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Selam, Babamlara fullHD LCD almıştım. 42" ile kablo yayını iğrenç ötesi olunca gidip kablo için dijital yayın başvurusu yaptım. Olmuşken de HD olan kutudan/receiver'dan aldım. NG HD yayında çok güzel oluyor :) Dİğer kanallar da SD ile daha düzgün oldular. Memnunlar bizimkiler kısacası. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar