karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Arkadaşlar şimdi oyunu download ettim gidip alcam bi sanalkart babamın üzerine başlıcam ama yalvarırım biri özel msgdan kullanıcı ad ve sifresini versin değiştirir sonra yanlış anlamayın amacım uzun süreli veya art niyetlilik değil sadece bir girip 5-6 saat oyuna bakmak istiyorum sonra çıkarım bi dahada unuturum hatta şifreyi değiştirin.Eğer veren olursa minnettar kalacam çok merak ediyorum çünkü :(.[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Nerelisin soleyeyim bu devirde kimse guvenmes yane etrafinda arasitr mutlaka oynayan birileri vardir oyunu[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 32 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 İstanbulluyum yav güvenilmeyecek bişi yokki , nası olsa maili sizde napabilirmki 5-6 saat oynayıp çıkcam ya oyunu yükledim çok merak ediyorum yoksa kendime alcam bende bir account yani varsa eğer veren ciddiyim çok minnettar kalırım bi 5-6 saat oynasam yeter zaten.[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar