synorin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Selamlar patiler.Benim hayatta en çok yapmayı istediğim şeylerden birisi japonyada çalışmak.Bunun için elimden geleni yapacağım.Fakat neler yapmam gerekir kendimi nasıl geliştirmem gerekir tam olarak bilmiyorum.Umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Bu konuda bilgi sahibi olan bir pati varsa lütfen beni bilgilendirirse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 neden japonya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ilk önce japonca bilmelisin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 gercekten nie japonya asırı yogun ve disiplinli calısıyolar die biliyorum . bi japon bile bundan rahatsız oluyosa , bi turk kafayı yer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Calısma ortamından once kulturleri ile ilgili bilgi edinmen daha iyi olur sanırım.Sonucta lost in translation gibi bi durum yaşamak istemez kimse.Sana ne kadar uyup uymadıgına bak.Ayrıca yaşamak duydugum kadarıyla buradan biraz daha pahalı.Orn bir cafe de kahve içmek 15 dolar(en azından bana anlatılan) ve görgü kuralları bizim buradan biraz daha farklı adamlar aynı seviyede bir iş yerinde calıssalar bile senden önceki calısanlara senpai gibi sıfatlarla hitap etmen gerekir (ki benim baya bi canımı sıkan nokta) ve sosyal yaşayıstada aynı sekilde.Bi de yabancı muamelesi görme durumun var (gaijin di sanırım) cok cok sabırlı olman lazım gitmeden once. Son bi dip not daha dillerini ne kadar iyi biliyorsun? (6 aylık kurslarda öğrenilecek kadar kolay bir dil telafuz-okuma-yazma) Eksileri bunlar =/ umarım gidip istediğin bir hayali yasarsın ama gitmeden once iyi düşün tasın hüsrana ugrama sansın da yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 sen bize kuzu vermişsin bunu büyütün koyun yapın sonra bundan bana kıyma yapın diyosun biz ne bilelim yahu kuzu ne sever ne yapar bize kuzuyu anlatsana önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Abi kusura bakma da cok mu Haydar Dümen okuyosun bu aralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yoo hayırdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Valla cok tanıdık cümleler bi an acaba dedim Haydar abi dedim burada mı dedim =P (evet okuyorum sabahları cok güzel dopamin salgılatıyor karın agrısı ile beraber=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 harbi tam haydar dumen tarzi bi yorum olmus ahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 walla en son 3 4 yıl önce okumuştum yazılarını yeni bir haydardümen mi doğuyor yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 kahve 15 dolar degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 yüksek lisans yap? japonya üniversitelerine girmek avrupa ve amerikaya kıyasla çok daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ogrencimisin,eger oyleysen lisans ı tr de yaparken japonca ogrenip yuksek icin japonyaya gidersen daha kolay olur senin icin,tabi bu dedigim bile zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bir de yanlıs anlama da japonya ve uzakdogu kulturu hakkında ne kadar bilgin var ki oraya gitmek orada yasamak calısmak istiyosun,tahmin edecegin gibi filmlerde dizilerde goruldugu gibi bi yer degildir muhtemelen de mi,kac tane japon tanıdın hayatında,hayal kırıklıgına dusme diye soyluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bizim japon gelinimiz var japonyada yaşayan 3-4 tane akrabam var. onlardan duyduğum kadarıyla japonya türklere göre bir yer değil hem sosyal açıdan hemde kültürel açıdan adamların herşeyi bizden farklı çok farklı bir cografya orası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 anlıyorum nutella... japon arkadaşlarım var fakat kariyer konusundan birhaberler kendileri.Aram baya iyidir hepsiyle ülke olarak görmedim ama insanlarına bayıldım.Ne yalancı çıkar bunlardn ne hırsız.Çok temiz adam bunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 tuvaletleri çok güzelmiş japonyanın :P şaka maka ölmeden görmek isteyeceğim bir kaç ülkeden biri japonya. Neyse, japonya olmuyosa sana çin'i verelim :p Senin gibi kafayı vaktinde çin'e takmış birisi var, çalışmış çabalamış, bu işin peşine düşmüş ve çin'de eğitim hayatına başlamış. Çin'in anlatıp duruyor blogunda. İsmi selim'di galiba. Tavsiye ederim: www.cingunlugu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bence bu kadar buyuk kararlar (yasama calısma gibi) vermeden once arkadasların varsa onların davetiyle veya baska turlu bi tatile git gez gör,para biriktirip mesela bi tatilde 10-15 gunlugune tur duzenleyen acentalar var onlarla gidip gormek kafandaki kararların netlesmesine yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben direk japon dişisi istiom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 lost in transleyşını izlediğin mi? ben onu izleyene kadar aynı düşüncedeydim O filmi izleyince vazgeçtim Yaşanacak yer değil Ne format o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 750 yen miş kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 senko said: ben direk japon dişisi istiom :( aynen shipping neyse verelim gondersinler yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 OogahBoogah said: 750 yen miş kahve 8-9 dolar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ilk soru şu galba; caponya'da ne üzerine kariyer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar