Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 girdim biraz da çok yavaş geliyo valla skiller. bu saatden sonra millet otursun kassın mantığı pek tutmaz gibi geliyo
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 macro diye bişey var abi.ben 1 gün ve gece bıraktım macroya music de peace de gm ama şimdi peace den vazgeçtim provo ve disco kasıcam üşeniyorum..
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hiç yavaş gelmio ben 1 gecede tamingi gmledim. bundan hızlı istiosanız anca edit istiosunuzdur.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 artık 12 yaşına basmış bir oyun için harcanılan bu çabayı takdir etmek lazım. Eski günlerin hatırına.
uogamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 :) zaten ultima oline bir hastalık ve bu zehire bağımlı olup almaktan hoşlananlardan olarak bizde kıvılcımlarımızdan bir ateş yakalım dedik. skill artışı konusunda bundan ötesi imkansızlar olur, daha kolay bir yöntem var oda oyuna başlarken 7 skill seçtirip onları 100 başlatmalıyız, bu çözümde sunucu anlayışımıza ters düşüyor. Saygılarımla
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Serverda newbie bodcu komutu falan yok dimi?
uogamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Serverda oyuncular için sadece [bilgi komutu var (Karakterin lrc,lmc, bandaj süresi, kill sayısı, fame, karma vs. gibi değerlerni görmenize yarıyor).
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Finallerden sonra bende geliyim o zaman =)
Öne çıkan mesajlar