Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 telefondaki mesajları bilgisayara aktarma gibi bi durumum var mı?erikson k810i kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 senkronize edebilmen lazim. sana telefonla birlikte verilen programi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 cd falan evde şimdi başka yerdeyim.var mıdır o programda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 cd de olan programlar sony ericsson un kendi sitesinde de mevcuttur, siteyi biraz kurcalarsan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bulamadım ya cd de falan da yok sanıırm.yardımcı olabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bi program buldum bakalm nolcak.olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sony ericsson pc suite olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yükledm onu da senkronize de sorun var galiba.biri msnden falan yardm edebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Onları boşver, bende de Sony Ericsson W550i var, Float's Mobile Agent diye bi prgram var onunla kaydediyorum mesajları. Çoğu se modelini destekliyordu diye hatırlıyorum. Tek bi problem var o da ilk bağlantıyı sağlamak, ayarlamak biraz karmaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 help:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 kağıda yaz sonra scan et bilgisayarda kalsın maks bi saat alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 myphone explorer destekliyorsa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar