OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Sa öncelikle 1300+ heal gear ı var 5 adet t6 ı dan felan oluşuyo 1100+ damage 19 crit 300 küsür res elemental gear pve için 1 adet t6 sı olan başka gear ı da var Karışık tbc epiclerinden oluşan Enhancment gear ı da yok değil Karakter madencilik(395) ve kuyumculukla(387) uğraşıyor 800 küsür altını bulunmakta(satılcak onlarca değerli eşyasıda var) Çok hızlı uçan bineklere binebiliyo hatta kendisininde var bir adet(300 riding) istediğim fiyat 300 ytl (daha ucuzu olabilir istediğim fiyatı yazdım) Bu parayı verirseniz yanında accountun gizli soru ve mailini değistirme hakkına sahip olacaksınız görüntülü anlatım http://img518.imageshack.us/img518/92/asedeuz8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Unutmadan 3 aylık parası bugün ödendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 73 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 anlatım güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 250 ye çektim fiyatı malum bizde olmasada dünyada ekonomik kriz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 çok seviyeliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 eheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ingilizce türkçe arasında cebelleşmek yerine birini seçme taraftarıyım.ayrıca artık oyun literatürüne mining jc diye girmiş şeylerin de madenclilik kuyumculuk yazmanın dilimizi korumasından ziyade komik olduğunu düşünüyorum. regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 komik olsu diye yaptm respectler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 o zaman tamam. grş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 NE 200 mü ?? tamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar