Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 btw, bugun Kmplayer kurdum.. vlc yi bir daha arayacagimi sanmiyorum. En az VLC kadar iyi ve mkv'de vlc den daha kaliteli goruntu veriyor, cok daha hizli seek yapiyor. Alt yazi icin fps convertorden tut, cpunun quality uzerine yogunla$masini saglayan opsiyonlara kadar var. Cok kucuk, az ram tuketen, simple arayuze sahip cok iyi bir multi-format player. tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bugun ilk defa bi 1080p film izledim bilgisayarda ama arada konusmalar kayıyodu, biraz geriye alınca duzeliyo. bu popcornhour da izlerken de takılır mı bu filmler? yoksa almayı dusunuyorum da haftaya amerikadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 popcorn un kullanici forumlari var oraya bakabilirsin genel sorunlar icin.. ama bildigim ve okudugum kadari ile takilma falan sorunu yok, bi tek isinma sorunundan siklikla bahsediliyorrdu, baska sorun gormemistim popcorn icin.. community si iyidir onun forumlarini gez bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu arada tvix in yeni firmware surumunde utf-8 destegi geldi, fakat altyazi denedim turkce karakterler (4 tanesi) gorunmuyordu. Bende bi mail attim adamlara soyle bi cevap geldi We are aware of that, this is already on our wish list, but I'm not sure about the exact plans, please wait with patience. thanks. kisacasi bu sorunun farkindayiz ama ne zaman hallederiz bilmiyoruz tam bi plan yok, lutfen hastanin yaninda bekleyin. (sabirla bekleyin) tvix alacaksaniz turkce altyazi sorununuz var yani, ya idx e cevireceksiniz altyaziyi, ya da ben bi kac film icin advanced replacer le bu dort karakteri cevirmistim altyazidaki, o tip bi programla 4 turkce karakteri g ye s ye falan cevireceksiniz. popcorn daha ucuz, turkce karakter sorunu yoksa, isinma sorunuda cok onemli degilse popcorn gidin bencede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 cado said: ps3 oynatıyordu galiba mkv leri ps3 mkv oynatmaz, fakat konsol bölümünde, ps3 başlığı altında çözümünü uzun uzun yazmıştım isteyen bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 nedanko said: lutfen hastanin yaninda bekleyin. (sabirla bekleyin) Ehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar