Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mkv Player Varmı?

vimpir

Öne çıkan mesajlar

btw, bugun Kmplayer kurdum..

vlc yi bir daha arayacagimi sanmiyorum. En az VLC kadar iyi ve mkv'de vlc den daha kaliteli goruntu veriyor, cok daha hizli seek yapiyor. Alt yazi icin fps convertorden tut, cpunun quality uzerine yogunla$masini saglayan opsiyonlara kadar var. Cok kucuk, az ram tuketen, simple arayuze sahip cok iyi bir multi-format player.

tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bu arada tvix in yeni firmware surumunde utf-8 destegi geldi, fakat altyazi denedim turkce karakterler (4 tanesi) gorunmuyordu. Bende bi mail attim adamlara soyle bi cevap geldi

We are aware of that, this is already on our wish list, but I'm not sure about the exact plans, please wait with patience.

thanks.

kisacasi bu sorunun farkindayiz ama ne zaman hallederiz bilmiyoruz tam bi plan yok, lutfen hastanin yaninda bekleyin. (sabirla bekleyin)

tvix alacaksaniz turkce altyazi sorununuz var yani, ya idx e cevireceksiniz altyaziyi, ya da ben bi kac film icin advanced replacer le bu dort karakteri cevirmistim altyazidaki, o tip bi programla 4 turkce karakteri g ye s ye falan cevireceksiniz.

popcorn daha ucuz, turkce karakter sorunu yoksa, isinma sorunuda cok onemli degilse popcorn gidin bencede..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...