sLog Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 mogaz diye arattım bulamadım... bu reklamı görmüş olan bi şahsiyet warmıdır... inanılmaz derecede saçma bişi... *koçum mogaz... koçum mogaz...*[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Daha salağı yapılamazdı heralde. Düşük Bütçeli Prodüksiyon lol :lol:[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben reklamda "koşum mogaz"ı "koçum o gaz" anlayarak alla alla herhalde güvenlik unsurunu öne çıkarıyorlar diye düşündüm bir dönem sonra kemale erdim ve anladım ki koşumogaz aşk gibidir, aşk bazı şeyleri yanlış anlamak ve yeni anlamlar çıkarmak deil midir?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 iğrenç bi reklam. "koçum mogaz koçum mogaz höreley hölölöy" sanki mogaz gerdek gecesine giriyomuş ta sırtına vuruyolarmış gibi.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ahaha irenc bi reklam ama aklima kazindi yapan heralde reklamin iyisi kotusu olmaz diye en kotusunu yapti dikkat cekmek icin :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet abi ger.ekten iğrenç bir reklam yani , bir reklam bu kadarmı anlamsız olabailir ?[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 80lerde bile böyle kötüsü yoktu be![signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bikere daha serettimde adam tupu darbuka yapmis gibi vurarak kocum mogaz kocum mogaz diyor:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: -Mix-, 09 Mayıs 2004 15:23 tarihinde demiş ki: bikere daha serettimde adam tupu darbuka yapmis gibi vurarak kocum mogaz kocum mogaz diyor:) Aslında bu reklamı 16 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalı.Ya çocuğun psikolojisi bozulupta o kabız herif gibi tüpe vurursa tüp çocuğun kafasına patlarsa bunun hesabını kim verecek ha söyleyin bana???[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Tüp patlamasın da aman allahkorusun. :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ya yeminki ister istemez gülüyorum o reklama :lol:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 insallah bu reklamdan sonraherkes mogaz alirda, yeni , daha guclu butceleriyle cevirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Nası bi reklam bu ya kafam karıştı. Abi bu kadar kötü yapılırmı bişey düşük bütçeliyse biraz yaratıcı olun bea.[signature][hline]Free your mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bi tüp patlatıp onu kameraya alsalardı daha iyi reklam olurdu.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 +1 ehehehe koçum mogaz patla bakiiim :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bizim mahallede mogaz var gidiyim bakayım.sonrada reklamı izleyim bakalım oynayan var mı :lol:?[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar