Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare için hangi dl manager?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:
fazladan kota yeme nasıl oluyor :) netlimiterla bakıyorum aynı gidiyor çektiği dl miktarı ile olması gereken dl miktarı ?

hata olduğunu parça olarak değil de dosya olarak mı ne çekiyodu. aradım mamafih bulamadım topiği. söylenmişti böyle bişey.
Mesaj tarihi:
flashget>propertieste tek baglantıyı seçersen farklı kollardan abanmaz rapidin servara ve kota farklı cıkmaz, gerek yok başka programa flashget zaten full çekio:P
Mesaj tarihi:
Valla yıllardır kullanıyorum bi yamuğunu görmedim şimdiye kadar. Nese başka "hangisi en ii dl manager" topicine dönmesin bu topic te. Senin bahsettiğin fazladan dl etme sorununu bilen birisi varsa açıklasın.
Mesaj tarihi:
Firefox + FlashGot + DownThemAll kombinasyonu en mukemmeli , hepsini denedim daha once FlashGet , IDM ıvır zıvır , bunun dl hızı maksimum ve sıraya koymak rahat , arada bir kasılabiliyor ama çok hızlı dl yaparken - 8 -- 9 mb / sn falan yapınca
Mesaj tarihi:
Flashgettede hız limitleme var yanlız toplam hızı limitliyor bildiğim kadarıyla. idm de öylemi yoksa ayrı ayrı limitlenebiliyormu ?Gerçi netmiliter varken bi sorun olmuyor.
Mesaj tarihi:
orbit cok iyi..ve cok hafif, sistemden hic yemiyor.
orbit

1024 baglantim var 118 kbs ile rapidden cekebiliyorum.baglanti koparsa tekrar donebiliyorsun.ayrica istersen rapid sifreni programa giriyorsun rapid linklerine tikladiginda otomatikman listeye atiyorsun.basit ama sik arayuzu var..downloadlar bittikten sonra bilgisayari kapat gibi komutlar mevcut.
  • Yeni Oluştur...