Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 burada konuşmuştuk flashget fazladan kota yiyodu galiba. rapid için hangi dl managerı tavsiye edersiniz? tşkr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 fazladan kota yeme nasıl oluyor :) netlimiterla bakıyorum aynı gidiyor çektiği dl miktarı ile olması gereken dl miktarı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 idm tek kelimeyle( internet download manager ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 fir3blad3 said: fazladan kota yeme nasıl oluyor :) netlimiterla bakıyorum aynı gidiyor çektiği dl miktarı ile olması gereken dl miktarı ? hata olduğunu parça olarak değil de dosya olarak mı ne çekiyodu. aradım mamafih bulamadım topiği. söylenmişti böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 jdownloader java gerektiriyor kullanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 flashget>propertieste tek baglantıyı seçersen farklı kollardan abanmaz rapidin servara ve kota farklı cıkmaz, gerek yok başka programa flashget zaten full çekio:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Valla yıllardır kullanıyorum bi yamuğunu görmedim şimdiye kadar. Nese başka "hangisi en ii dl manager" topicine dönmesin bu topic te. Senin bahsettiğin fazladan dl etme sorununu bilen birisi varsa açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 us downloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Firefox + FlashGot + DownThemAll kombinasyonu en mukemmeli , hepsini denedim daha once FlashGet , IDM ıvır zıvır , bunun dl hızı maksimum ve sıraya koymak rahat , arada bir kasılabiliyor ama çok hızlı dl yaparken - 8 -- 9 mb / sn falan yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 IDM yönetir dahili hız limitleme şeysi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 us downloader'da premium olmasanızda limitsiz dl imkanı var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Flashgettede hız limitleme var yanlız toplam hızı limitliyor bildiğim kadarıyla. idm de öylemi yoksa ayrı ayrı limitlenebiliyormu ?Gerçi netmiliter varken bi sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 orbit cok iyi..ve cok hafif, sistemden hic yemiyor. orbit 1024 baglantim var 118 kbs ile rapidden cekebiliyorum.baglanti koparsa tekrar donebiliyorsun.ayrica istersen rapid sifreni programa giriyorsun rapid linklerine tikladiginda otomatikman listeye atiyorsun.basit ama sik arayuzu var..downloadlar bittikten sonra bilgisayari kapat gibi komutlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar