yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Glatheros said: var sezgine sor, bs icin hangisi iyi diye. sezgin i online görebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paranous,Naruto ve syzf ez0dan ayrıldıktan sonra ez0 nun premade dağıldı. Paranous diyorum sadece :) (hani su ibisli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 huleyn izinliydim bugün oynıyım az diyodum server patch için down oldu 6 saat tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fatih ben Chass diyorum başka bişey demiyorum :) bak Chass [Ranger] Healthpack [DT] Ladydeath [TOS] Kinghoxbaby [HOX] Kittiekiller [Demo] Eisuma [Sin] şu kadro ile girsinler her türlü yenerler sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 2 kadro ilede oynayan biri olarak diyorum ki yenemezler. Chass iyi ranger ama kalkanları yukarı aldinmi çaresiz kalıyor. Ce de 1vs1 kapıştım chassle. Ama harbiden çok güzel kiteliyor düşmanını. Ve dikkatini çekerim bk invul yok bizde. Sen bı çık bakalım guildten bk invulsuz oyna biraz anlarsın ne demek istediğimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fatih ya onları çokta büyültme kardeşim bak çoğu buddysizde oynamıyor ben sana diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Kimseyi buyutmuyorum ki ben. Ben sana kimin iyi olduğu konusunda gözlemlerime dayanarak bilgi veriyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hadi fatih şunlari ikna et furyye geri dönsünler :) ama sen kal kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yunusemre said: alkansas said: Bloodflow,renewal,rune of agression,stone hideyi tek tuşla basıyorum.Büyük heal mana,hp,stam potlar ile,knock back resist taşınada tek tuşla basıyorum.Yani 2 tuşla 9 tuşa basıyorum. o ne abi ben onları tek tek basıyım derken adama dmg vurmayı unutuyorum zaten :( Valla diğer bs arkadaşlar nasıl yapıyorlardır bilmiyorum,ben bu şekilde oynuyorum.Kendimi fazla kasmıyorum bu sayede,2 tuş 9 skill. RRa kadar kill alamıyorum ancak ondan daha az ölüyorum.Takımda dps ve 2 gardımızdan sonra en fazla kill alan oluyorum.Yani ortalama 6'da 3.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben size yardımcı olayım mı? Bazı arkadaşlar bi bok bilmediğimi iddaa etsede ben yine bildiğimi söyleyim alıp almamak okuyuculara kalsın. Buradan 59lvl bs'nin kullanabileceği combolara baktığımda şunu görüyorum E ve Q tuşlarına ihtiyacınız yok. Z ve C tuşlarınında yerine starft yapabilmek için A ve D tuşlarını zaten atamalısınız. X tuşundaki Parry'yide F ye atayın. Boşa çıkan tuşlarınız; Q, E, Z, X, C Bu tuşlara Abilitylerinizi atayın. Örnekler; Claws of Stone Blood Flow Sprit Totem Böylelikle Q W EA S D Z X C Sol elinizin altına gayet rahat kullanabileceğiniz şekilde alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 biri demiş dünya üzerinde en hızlı komboyu ben yapıyorum öbürü demi makroları öğrencektm 39 da dayanamadılar falan.. sezgin git daha hardcore bşi bul..oyun kavramından uzaklaşmıssın bildiğin rra sende abi iyi güzel bilgi paylaşıyosun falanda.. "herşeyi ben biliyorm ben İMBAYIM ADAM BANA ÇOK İYİSİN OMG ONE SHOT DEDİ fln" tarzı şeyler komik kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sdeceokuyangenç said: biri demiş dünya üzerinde en hızlı komboyu ben yapıyorum öbürü demi makroları öğrencektm 39 da dayanamadılar falan.. sezgin git daha hardcore bşi bul..oyun kavramından uzaklaşmıssın bildiğin rra sende abi iyi güzel bilgi paylaşıyosun falanda.. "herşeyi ben biliyorm ben İMBAYIM ADAM BANA ÇOK İYİSİN OMG ONE SHOT DEDİ fln" tarzı şeyler komik kaçıyo Arkadaşım burası forum değilmi? Tabiki millet bildiği şeyleri paylaşacak.Zaten adam gibi bir Age of Conan forumu yok.Bırakında bari millet bu forumdan faydalansın.Imbayım yazsa ne olur,ben çok iyiyim yazsa ne olur?Adam kimsenin paylaşmadığı bilgileri paylaşıyor burada.Biraz yapıcı olun yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dikkat edersen orda bilgi paylaşmasına laf eden yok ? ama bilgi paylaşıyo diye 2 bilgi cümlesinin arasında 1 ego cümlesini okumak hoş olmuyo.. kaldı ki yapıcı olmak ne demek yani ? BABS ÇOK SÜPER BİLGİLER NOLUR BİZ EZİĞİZ İSTEDİĞİNİ YAP BİZE AMA BİZLE KAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sdeceokuyangenç said: dikkat edersen orda bilgi paylaşmasına laf eden yok ? ama bilgi paylaşıyo diye 2 bilgi cümlesinin arasında 1 ego cümlesini okumak hoş olmuyo.. kaldı ki yapıcı olmak ne demek yani ? BABS ÇOK SÜPER BİLGİLER NOLUR BİZ EZİĞİZ İSTEDİĞİNİ YAP BİZE AMA BİZLE KAL Dostum,zorlamı okutuyorlar? Okuma adamın yazılarını olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 evet işte hayran olduğum mantık geldi..sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hani sen sadece okuyordun :) arkadaşlar benim kendimi imba gösterme filan gibi bir çabam yok nacizane oyunu makro ile oynayan 10.000 deathli bir adamım, raid liderinden paso firça yiorum :) sadece başımdan geçen bir anıyı anlatmıştım yanlış anlaşılmış zaten bida da tövbe one shot atarsam :p günün stresini, iş yoğunluğunu forumlarda değil MMO'larda atma taraftarı biriyim o yüzden şuraya huzur içinde girelim huzur içinde çıkalım. laf sokmalar, itham etmeler gerçekten çok üzücü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya istediginizi konusun da, lutfen fury altina crom muhabbeti yapmayin. baydiniz. cromdaki insanlar okusun - okumasin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 sezgin bi build yap bana da link at yauw bi de interface add - on istiyorum senden güzelinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 iste onu anlamiyor kimse sezgin, cromun ayri topici var fury nin ayri. crom topici durgun diye gelip fury de crom muhabbeti yapiyorlar. gina geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bizim ettiğimiz sohbetten rahatsız olmak, önyargılı okumak yerine, kendimizi imba göstermeye çalıştığımızı sanmak yerine... bu adamlar ne konuşuyor? ne anlatıyor? biraz daha varsa bir eksiğiniz kapatmak, varsa ihtiyacınız kendinizi geliştirmek adına daha poizitif yargılarla, daha yapıcı bir şekilde okumanız gerekirdi. alkansas said: Bs ile karşıma sin çıkıyor,%80 invul atıyorum kendime tam 12 sn,sin sabaha kadar miasma atsın,hepsi sinek ısırığı kalıyor. xanthor said: Comboskip bir komboyu yaparken , kombo %95 kere geldimi konvoyu yarıda kesmendir. Ben sizin yerinizde olsaydım önyargılarla başka şeylere takılmak yerine yukardaki iki örnekte olduğu gibi cımbızla işime yarayacak herşeyi alırdım. Ben kendim öyle yaptım ve hep yararını gördüm. Sizde keşke şurada dün akşam nasıl bir macera yaşadınız adamlarla nasıl dövüştünüz eksikleriniz nelermiş güzel yaptıklarınız nelermiş yazsaydınız. Emin olun ben o sohbetinizin içinden kendi işime yarayacak birşeyler bulacaktım. Lvl39 pvp'si hiç yapmadım mesela. Siz keşke tecrübenizi paylaşsaydınız. Ama siz bunu yapmak yerine bizi konu dışına çıkmakla, ukalalık taslamakla itham ediyorsunuz. Fury PvP Server'ı konu başlığının PvP Discussion'a doğru kaymasının kimseye bir zararı olmazdı. Ama umarım size gına gelmemesi ve baymamanız için bir daha yazmayacak (sanıyorum arkadaşlarımda yazmaz herhalde bu sözlerden sonra) olmam, olmamamız sizin yararınıza olur. Oyunda görüşürüz, bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cromdaki deneyimlerini crom topicinde paylas. burasi fury serv er topici. ayrica alinti yaptigin arkadaslar crom geyigi yapmamis bilgi paylasmis, onlari elestiren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cs de biliyoruz, skillerin ne olduğunu da vs. bilgi paylasmiyoruz tartismiyoruz diye bir sey yokki burdan oturup laf atiyorsun simdi. biz aoc ile ilgili muhabbetlerimizi zaten ventrilo uzerinden yapiyoruz. bizim disimizda zaten oynayan oldugunu sanmiyorum "FURY"'de bu yuzden de bir sey yazmiyoruz. emin ol ki biz de bir seyler ogreniyoruz aoc forumlarından - oyundan - baska diger oyunculardan. Ben sadece surdaki tarzini hos karsilamiyorum sadece bu sorun. Gelip fury basliginda crom promosu yaparsan bana, ben bunu kendi serverina-guildine adam cekmek olarak algilarim uzgunum. oradan bana adam isimleri verip duel performans tartisiyorsun. bunu crom'da yap ki cromda oynayan adama bilgi olsun. burda olsa olsa cop bilgi oluyor. sanki tek aoc basligi varmis gibi buraya spamliyorsun, deger kaybediyor anlatmak istediklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 SEZGİN ya bi feat bi add-on deyom hiç dinlemion beni :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 neyse stonerune yükledim gerçi tam istediğim gibi değil de olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar