Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bol bol kufretesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 oha giriyoruz lan girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 oha 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 s.@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 o yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 count me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yılbaşına iğrenç bi anda girdim. umarım bütün sene öyle geçmez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bardan yenı geldım 1 70 lik jack denial's 2 bardak vodka redbull. hadi bakalım yazabildim peki ya yarın okuyabilcek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Voys said: bardan yenı geldım 1 70 lik jack denial's 2 bardak vodka redbull. hadi bakalım yazabildim peki ya yarın okuyabilcek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 ben onu ne kafayla yazdım bılıo musun pekı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 keşke yalnız girseydim la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 hadiii , daha kötüleri de vardı sizden. tek başına yurtta, yurtta hiç kimse olmadan, televizyondaki geri sayımı bile duyamayan, yalnız , laptopunda matrix falan izleyen tiplerde vardı . çok daha keyiflidir onlara göre sizinki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bok gibi bir yilbasiydi yalniz fln degildim hatta bir suru kiz vardi etrafimda beni zorla ayaga fln kaldirdilar yapmaciktan alkislar oleyler. bide tekilanin bas agrisi. bide kiz arkadasin sacmalamalari. bide bide. 2009 bok gibi olacak ya/ asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 QİAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 2009'a telefonmda bi arkadaşla konuşarak girdim ya napıcam ben bütün sene o elemanla mı konuşucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Yalnız girseydim eminim ki bugün bu kadar kötü olmazdım ya :S heryerim ağrıyo başım çatlıyo :S tequila + vodka karıştırmcm bidaha Yalnız olsam alcaktm 3 tane bira çerez geçcektm tvnin karşısına sol elmde kumanda ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar