vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Dworgian said: adım adım çekicek bende diorum ki eziyet çekme, git bi yerden full copy paste yap. oyun registry de kaydı olmasa da sadece dosyaları kopyala yapıştırla da çalışıoiyide kimden cekicem kimse yokki simdi cektigi dosyalari biyere backup alabilcekmiyim yoksa program files altinda oyun klasorunu format attigim zaman almam yeterli olucakmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Backup için "World of Warcraft" directory sini direk bi external hdd e fln kopyalarsan format sorası ordan geri istedigin yere taşıyıp oyuna girebilirsin. re-install gerekmio yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Dworgian said: Backup için "World of Warcraft" directory sini direk bi external hdd e fln kopyalarsan format sorası ordan geri istedigin yere taşıyıp oyuna girebilirsin. re-install gerekmio yani.Cok tesekkur ederim guzel insan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 evine gelir wow yüklerim.. ama nakitini alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ozii_x said: evine gelir wow yüklerim.. ama nakitini alırım :)bu gece bitermi onu dusunuyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 vimpir said: ozii_x said: en yakın A.V.M ye git hepsini bir sefer de al dl ile uğraşma derim..internet saglam sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ozii_x said: vimpir said: ozii_x said: en yakın A.V.M ye git hepsini bir sefer de al dl ile uğraşma derim.. internet saglam sorun degil bundan sonra baska seyler cikicakmi bilmiyorum o yuzden dedim yoksa bu cok az kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ozii_x said: evine gelir wow yüklerim.. ama nakitini alırım :) sen de ne meraklısın ev muhabbetine ya birini eve atmaya calısıyosun acc satıyorum ayagına yada birinin evine gitmeye calısıyosun :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mulgear6 said: ozii_x said: evine gelir wow yüklerim.. ama nakitini alırım :) sen de ne meraklısın ev muhabbetine ya birini eve atmaya calısıyosun acc satıyorum ayagına yada birinin evine gitmeye calısıyosun :Oucuz atlattim desene:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 1.7 gb daha cekiceksin netten. WoW-2.4.3-to-3.0.1-TBC-EU-Update=1.01 gb WoW-3.0.1-to-3.0.2-Update=631 mb ara patchlerle beraber 1.8 i bulucak. Bu arada yarısında falan elektrik yada baglantı giderse kaldıgı yerden devam ediyo,benim gibi üzülme diye diyorum %85 de elektrik gitmişti,evlat acısı gibi koymuştu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Elektrik geldiğinde kaldığı yerden devam ettiğini görmek de priceless dı ama değil mi? asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 mulgear6 said: ozii_x said: evine gelir wow yüklerim.. ama nakitini alırım :) sen de ne meraklısın ev muhabbetine ya birini eve atmaya calısıyosun acc satıyorum ayagına yada birinin evine gitmeye calısıyosun :O Amaç Müşteri memnuniyeti.. Sen memnun kalmadın mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 saygı duydum başka sözüm yok sayın hakim yargıladın resmen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Merak eden vardir belki:D suan guncellemeye gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 deadwoll said: Elektrik geldiğinde kaldığı yerden devam ettiğini görmek de priceless dı ama değil mi? asdafa Lotoda 6 tuttursam o kadar sevinmezdim heralde.. fazla abarttım sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Arkadaslar hersey bitti ama simdi nereye login olucam hic bir bilgim yok:( herkez nerde ne acsam bi tavsiye lutfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 vimpir said: Arkadaslar hersey bitti ama simdi nereye login olucam hic bir bilgim yok:( herkez nerde ne acsam bi tavsiye lutfen:) bu arada işteğim ben evde olsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bi evine gelse de halletse xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 lock açma druidte açma accaksan warrior rogue yada mage aç diğer classların su andaki zevk oranını bilemicem hiç denemediğim icin. server olarakta burning legionda açmada nerde açarsan aç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Helcaraxe said: bi evine gelse de halletse xD hehe herkez met etmiş beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ne bu ev sevdası bana gelin ben size dvd ye çekim ne kadar dosya varsa ama gelen bi tatlı fln getirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ayrıca druid aç burning legionda aç alliance aç lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Wayne said: lock açma druidte açma accaksan warrior rogue yada mage aç diğer classların su andaki zevk oranını bilemicem hiç denemediğim icin. server olarakta burning legionda açmada nerde açarsan aç :D ne varmış bl de aaaa :P ama warrior mantıklı şu an süper dps süper tank mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Dworgian said: ne bu ev sevdası bana gelin ben size dvd ye çekim ne kadar dosya varsa ama gelen bi tatlı fln getirsin :D, Biz altın günü yapıyoruz sende gelsene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 ozii_x said: Dworgian said: ne bu ev sevdası bana gelin ben size dvd ye çekim ne kadar dosya varsa ama gelen bi tatlı fln getirsin :D, Biz altın günü yapıyoruz sende gelsene ? oyun altını mı normal altın mı ben size gold satim mi en güzeli bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar